14:25 10.11.2016

Інформатаки на команду Луценка посиляться через його вектор боротьби з олігархами-"важковаговиками"

2 хв читати
Інформатаки на команду Луценка посиляться через його вектор боротьби з олігархами-"важковаговиками"

Посилення роботи Генеральної прокуратури України в напрямку боротьби з олігархами-"важковаговиками" може викликати нову хвилю інформаційних атак проти генпрокурора Юрія Луценка і його команди, прогнозує голова правління Центру прикладних політичних досліджень "Пента" Володимир Фесенко.

"Зараз йому (Ю. Луценко - ІФ) дуже важливо показати результат реформи прокуратури і боротьбу з олігархами і значущими політичними фігурами -"важковаговиками". Справи Онищенка, Новинського і Януковича дуже важливі для генпрокурора. Зокрема і через ці справи Луценка та його заступників чиниться кілька інформаційних атак", – сказав політолог в інтерв'ю журналістам, коментуючи підсумки шести місяців роботи генпрокурора.

За його словами, основна рекомендована критика у бік роботи Генпрокуратури стосується заступників Ю. Луценка, які зазнають від цього великий тиск.

"Юрій Луценко дуже обережно і ретельно ставиться до підбору кадрів. Адже, враховуючи, що на кон виставлено його політичне майбутнє, будь-який скандал з приводу найближчого оточення одразу вдарить по його рейтингу. Що краще працюють "комісари Каттані", тим сильніше їх намагаються дискредитувати. Ще однією причиною посилення критики команди Луценка є справи одіозних політиків, якими вони займаються", - зазначив політолог.

Він вказав, що зараз особливо помітно, як накочують інформаційні хвилі на представників Генпрокуратури Володимира Бедриковського, Юрія Грищенка, Петра Шкутяка та Володимира Жербицького. Відповідно, це сигнал для Ю. Луценка про те, що розслідування щодо справ точно здійснюється в правильному руслі. Однак, незважаючи на спроби дискредитувати команду, генпрокурор "гне свою лінію, зазначає В. Фесенко.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Голова Національних зборів Франції: Прийде день, коли Україна не буде фронтом, а буде східними воротами Європи

Польща є прикладом для України в реформі місцевого самоврядування - Верещук

Байден із невеликою перевагою випереджає Трампа за результатами опитування

Зеленський заявив про наявність суттєвого обсягу коштів на поточний рік для всіх регіонів країни в межах програми "Зроблено в Україні"

Трамп заявив, що йому на руку участь племінника Кеннеді в передвиборчих перегонах

Кулеба: Візит глави МЗС України до Індії - перший за останні сім років, мета - зміцнення українсько-індійських відносин

"УДАР Віталія Кличка" у Київраді вимагає від центральної влади повернути прибережну смугу озера Міністерка громаді Києва

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту - заява "Євросолідарності".

Кулеба повідомив, що отримує "роздратовані коментарі" з Берліна після відповідей про постачання Україні Taurus

Кулеба поговорив телефоном з міністром закордонних справ Кот-д'Івуару

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА