16:29 15.03.2018

Депутати від "Народного фронту" обговорювали з Н.Савченко в четвер лише її звинувачення на адресу Парубія

2 хв читати
Депутати від "Народного фронту" обговорювали з Н.Савченко в четвер лише її звинувачення на адресу Парубія

Народний депутат фракції "Народний фронт" Ігор Лапін заявляє, що його колеги з фракції хотіли прояснити у позафракційного народного депутата Надії Савченко її слова про те, що голова Верховної Ради України Андрій Парубій під час Майдану начебто водив снайперів до готелю "Україна".

"Наші депутати, мої побратими спілкувалися з Надією щодо цієї її заяви. Вона попросила вибачення і потім публічно спростувала це твердження. Це все, про що вони говорили", - сказав І.Лапін агентству "Інтерфакс-Україна" в четвер.

Відповідаючи на запитання про те, чи була у Н.Савченко із собою зброя, про що повідомила низка ЗМІ, парламентар сказав: "У цьому випадку немає сенсу коментувати, була вона зі зброєю чи ні". "У нас є деякі народні депутати, які володіють нагородною зброєю, і вони її здають у спеціальний сейф. Тому щось тут коментувати не бачу сенсу", - сказав І.Лапін.

Як повідомлялося, раніше деякі українські ЗМІ, посилаючись на джерела, повідомляли про те, що Н.Савченко в четвер прибула до сесійної зали, принісши із собою боєприпаси. При цьому народні депутати, зокрема фракції "Народний фронт", спілкувалися з нею в кулуарах парламенту.

Депутат у четвер також заявила, що кримінальні провадження щодо розстрілів на Майдані не будуть розкриті, оскільки цьому перешкоджають високопосадові особи, зокрема у Верховній Раді. За словами депутата, у своїх свідченнях у майданівських справах вона повідомила, що "під'їжджав синій мікроавтобус, з нього виходили люди зі зброєю... ці люди є в парламенті". "Я бачила, як Парубій (нинішній голова Верховної Ради Андрій Парубій - ІФ) заводив снайперів до готелю "Україна"... Ті люди, які віддавали накази, які скоювали злочини і несуть відповідальність, завжди намагатимуться шукати крайніх", - вважає вона.

Пізніше депутат заявила, що мала на увазі не А.Парубія, а керівника комітету з нацбезпеки і оборони Сергія Пашинського і запропонувала допитати її публічно на детекторі брехні.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Україна потребуватиме додаткового фінансування у розмірі 200 мільярдів євро, - депутат Європарламенту

Україна має отримати заморожені $300 мільярдів до проведення будь-яких перемовин з Росією

Заморожені російські активи повинні бути повністю конфісковані і передані Україні - Арсеній Яценюк під час онлайн-дискусії КБФ

Президенти Бразилії та ПАР не поїдуть на Саміт миру у Швейцарії - ЗМІ

Фракція партії "УДАР Віталія Кличка" висловила солідарність із народом Грузії та підтримку його боротьби за свободу і демократію

Зеленський пропонує Раді денонсувати угоду між Україною та Білоруссю про взаємне спрощення зміни громадянства

Сейм Польщі вніс зміни до закону про допомогу громадянам України

Дебати Байдена і Трампа заплановано на 27 червня і 10 вересня

Порошенко привіз військовим на Харківщину FPV-дрони і техніку

Міністр оборони Естонії: Ідея відправлення військ в Україну нікуди не поділася, проте конкретної дискусії щодо цього не було

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА