14:14 01.11.2019

В Україні зніматимуть серіал у жанрі фентезі "Часова Варта"

2 хв читати

Київ. 1 листопада. ІНТЕРФАКС-УКРАЇНА - В Україні розпочалася підготовка до зйомок фентезі-серіалу "Часова Варта", який є адаптацією відомого іспанського проекту "Міністерство часу". Перші два сезони іспанського серіалу отримали найвищі оцінки та позитивні відгуки глядачів; третій сезон було створено спільно зі всесвітньо відомою компанією Netflix.

Під час прес-конференції в агентстві "Інтерфакс-Україна" продюсер проекту Михайло Панченко заявив про початок реалізації проекту.

"Уже закінчується розробка сценаріїв пілотних серій, зйомки тізера, і серіал перебуває на завершенні стадії передпродакшена", - сказав Панченко.

За словами учасників проекту, задум серіалу у тому, щоб занурити глядача в захоплюючі, гостросюжетні, драматичні події української історії. "Часова Варта" розповідає глядачеві про пригоди особливих фахівців, які займаються контролем над вторгненням до різних епох. Вони свого роду захисники тимчасових брам.

Проект серіалу "Часова Варта" підтримує Український культурний фонд.

У створенні серіалу задіяні відомі сценаристи та драматурги Максим Курочкін і Оксана Савченко, а також журналіст і оглядач Віталій Портников.

За словами Портникова, головною ідеєю проекту є залучення інтересу українського глядача до власної історії через реалізацію яскравого серіалу у модному жанрі фентезі.

Творці обіцяють, що цей український серіал приверне увагу широкої глядацької аудиторії, і любителів гостросюжетних історичних драм, і популярних серіальних проектів про подорожі в часі.

Українська версія проекту серіалу "Часова Варта" демонструватиметься на всій території України, крім того, розглядається можливість показу серіалу в інших країнах.

У команді проекту беруть участь: продюсер проекту - Михайло Панченко; сценаристи - Максим Курочкін і Оксана Савченко; співавтор - Віталій Портников; режисери - Роман Синчук, Анна Смолій; оператор - Євген Кирей; художник-постановник - Інґа Житня; художники із костюмів - Інґа Житня та Данило Гуляєв; керівник проекту - Віталій Мірошников.

У зйомках задіяні актори: Олексій Горбунов, Сергій Сізонюк, Леся Нікітюк, Сергій Пархоменко, Людмила Мілевич, Олександр Курносов та інші.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Рух "Маніфест 42" звернувся до президента з пропозиціями щодо запобігання тиску правоохоронців на бізнес

Чисельність вовків в Україні різко зменшилася до 2 тисяч, необхідні законодавчі зміни для збереження популяції

Обстріли росіянами ХФТІ у 2022 р. мали на меті завдання шкоди атомному об'єкту, їх і кваліфіковано як екоцид

За три роки роботи екологічних прокуратур викрито понад сотню злочинних груп, які скоювали злочини у сфері надро- та лісокористування

Заступниця генпрокурора Літвінова: Розслідуємо воєнні злочини РФ проти довкілля, працюємо над притягненням злочинців до відповідальності

Новий керуючий заарештованими активами замість "ЖК "Воздвиженка" буде обраний до 12 червня - голова АРМА

Німецька MC-Bauchemie має намір інвестувати EUR 1,5 млн у розширення виробництва сухих будівельних сумішей

Понад 85% українців виступають за визнання нелегітимності правління Путіна й розрив усіх відносин із РФ, крім гуманітарних, - соцопитування

Українці найкраще ставляться до Канади, Латвії та Великої Британії, ставлення до Польщі та США суттєво погіршилося - соцопитування

Відправлення в Україну підрозділів країн-союзниць підтримують 3/4 українців - соцопитування

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА