16:50 19.12.2019

"Донбасенерго" розпочинає продаж квартир у житловому комплексі "Ювілейний" м. Миколаївки

2 хв читати

ПАТ "Донбасенерго" повідомляє про старт продажів квартир у житловому комплексі "Ювілейний". Невдовзі в Миколаївці – місті, де працює структурний підрозділ компанії – Слов'янська ТЕС, з'явиться перша чотириповерхова новобудова.

У двосекційному будинку передбачено 30 квартир: 6 – однокімнатних, 8 – двокімнатних, 14 – трикімнатних, 2 – чотирикімнатних. На поверсі буде не більше 4-х квартир, висота стель – 3 м. Індивідуальне опалення, чудові планування площею від 43 до 98 кв. м із просторими кухнями й лоджіями задовольнять вимоги найвибагливіших покупців. Стіни будинку будуть утеплені мінеральною ватою.

На території майбутнього житлового комплексу планується побудувати 5 будинків. Передбачена власна інфраструктура: магазини, офіси, сервісні центри, дитячі ігрові майданчики, зони відпочинку для дорослих і дітей, спортивні майданчики, заплановане озеленення території.

Основний житловий фонд Миколаївки було побудовано в 50–60-х роках минулого століття. Багато будинків із цього фонду потребують капітального ремонту, але є будинки, у яких неможливо, через їх конструктивні особливості, виконати капремонт або реконструкцію, вони перебувають в аварійному стані. Враховуючи гостру необхідність міста у новому житловому фонді, ПАТ "Донбасенерго" будо прийнято рішення про будівництво нового кварталу. Населення Миколаївської ОТГ становить 17 тис. осіб, з них діти та молодь – 25%, особи працездатного віку – 55%, особи пенсійного віку – 30%.

"Донбасенерго" сьогодні перебуває в авангарді відродження Донбасу та розвиває бізнес, який створює майбутнє Сходу України й допоможе поліпшити поточну економічну ситуацію.

Будівництво ЖК "Ювілейний" ведеться за адресою: провулок Шкільний, 7. На майданчику вже розміщено комфортний відділ продажів, у якому кваліфіковані менеджери готові надати майбутнім покупцям всю необхідну інформацію. Відповіді на запитання також можна отримати за телефоном +38 099 005 09 73.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА