13:47 14.02.2020

АТ "Миколаївгаз" продовжує діалог з НКРЕКП щодо підвищення зарплат газовиків до середніх по промисловості

3 хв читати
АТ "Миколаївгаз" продовжує діалог з НКРЕКП щодо підвищення зарплат газовиків до середніх по промисловості

Нові тарифи на доставку газу дозволять АТ "Миколаївгаз" збільшити середню зарплату газовиків підприємства на 29%. Але рівень оплати праці співробітників все одно залишається нижчим за середні зарплати в промисловості по області. АТ "Миколаївгаз" продовжуватиме конструктивний діалог з Регулятором, щоб газовики мали достойну оплату праці.

Впродовж останніх років середня заробітна плата АТ "Миколаївгаз", передбачена в тарифі, складала близько 6 тис. грн на місяць. Втім, цінуючи своїх працівників, АТ "Миколаївгаз" знайшло можливість виплачувати співробітникам компанії трохи вищу заробітну плату в розмірі 8 тис. грн на місяць.

Таке підвищення стало можливим завдяки спрямування ресурсів на заробітні плати з інших статей витрат. При цьому всі вони накопичували борги перед своїми контрагентами і постачальниками. Таким чином, газорозподільні підприємства показали, що власні працівники, висококласні фахівці - це головний пріоритет.

Нові тарифи на розподіл дозволять в цьому році переглянути діючі заробітні плати в бік підвищення. З січня на АТ "Миколаївгаз" вони складатимуть понад 11 тис. грн на місяць. Проте, це не дасть компанії можливість бути конкурентоспроможною на ринку праці за цінні кадри.

З метою  безаварійної і безперебійної роботи газорозподільних мереж, для своєчасного реагування та виїзду бригад аварійно-диспетчерських служб на виклики, для оперативного ремонту та ліквідації витоків, повірки та заміни лічильників, обслуговування газопроводів та звичайно ж для належного обслуговування споживачів вирішено підвищити заробітні плати працівникам.

"Окрім своїх прямих ліцензійних обов’язків АТ "Миколаївгаз" у своїй діяльності прагне стимулювати і утримувати кращі кадри за рахунок оплати праці. Адже гідна заробітна плата є своєрідною мотивацією для працівника та сприяє покращенню якості надаваних послуг і підвищенню рівня обслуговування клієнтів, - зазначає начальник управління з персоналу АТ "Миколаївгаз" Інеса Мовчан. – Оскільки  АТ "Миколаївгаз" є сервісною компанією, то ми будемо наполягати, щоб заробітні плати наших працівників були не меншими за середню заробітну плату по промисловості В Миколаївській області".

Разом з тим, АТ "Миколаївгаз" продовжує інвестувати в своїх співробітників. Під брендом РГК вже відкрито перший центр навчання та розвитку, мережа яких згодом запрацює по всій Україні. Там здійснюється навчання та розвиток лінійного персоналу. Так само продовжується активне співробітництво з провідними українськими бізнес-школами, які працюють з працівниками середньої ланки і готують кадровий резерв для всіх газорозподільних підприємств.

Довідка про компанію:

АТ "Миколаївгаз" - єдина на території Миколаївської області компанія-ліцензіат з розподілу природного газу. Підприємство експлуатує 8,7 тис. км газопроводів. Щорічний обсяг розподілу природного газу складає майже 500 млн. куб. м газу.

Загальний рівень газифікації Миколаївській області - 72%. АТ "Миколаївгаз" забезпечує природним газом 8 міст, 14 селищ міського типу та 313 сіл області.

Клієнтами компанії є понад 349 тис. сімей Миколаївської області, а також 2,8 тис. підприємств, установ і організацій.

АТ "Миколаївгаз" входить в десятку кращих платників податків області. Щорічно підприємство перераховує до бюджетів різних рівнів близько 50 млн. гривень.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА