16:06 19.02.2020

Кожен третій клієнт "Вінницягаз Збут" сплачує за газ онлайн

2 хв читати
Кожен третій клієнт "Вінницягаз Збут" сплачує за газ онлайн

У 2019 році понад 150 тисяч клієнтів ТОВ "Вінницягаз Збут" сплачували за газ онлайн. Цей спосіб оплати надає споживачам газу можливість вибору зручного для них сервісу, а також оплати за газ без комісії.

Насьогодні для клієнтів "Вінницягаз Збут" діють ряд онлайн-сервісів, за допомогою яких вони можуть сплатити за газ.  Завдяки цьому споживачі газу Вінниччини мають можливість вибору найзручнішого сервісу, а також оплати за газ без комісії.

Наразі клієнти компанії користуються перевагами "Особистого кабінету" на 104.ua, чат-боту 7104.ua у месенджері Viber, а також мобільних додатків 104Mobile та 104Mobile Light. На 1 лютого 2020 року "Особистий кабінет" мають 122 тис. споживачів газу Вінниччини. У Viber зареєструвалися понад 29 тис. клієнтів. За допомогою цих сервісів можна швидко переглянути історію споживання та оплат, завантажити рахунок за газ та сплатити онлайн.

"Використання онлайн-сервісів комфортне для клієнтів компанії, дозволяє економити кошти та час. Маючи доступ до інтернету і банківську картку, послуги з газопостачання можна сплатити незалежно від часу і місця перебування." - говорить директор ТОВ "Вінницягаз Збут" В.О. Сопільник.

Компанія "Вінницягаз Збут" налагодила роботу з платіжними системами Easy Pay, Ipay, Portmone, Ibox, Ощад 24 та Приват 24. Оплата здійснюється будь-якими платіжними картками Visa і MasterCard. Про наявність та розмір комісії платіжні сервіси інформують платників в процесі здійснення операції.

По кожному оплаченому рахунку "Вінницягаз Збут" сплачує банківський комісійний збір в розмірі 0,3%, як це передбачено постановою КМУ від 30.09.2015 р. №792 "Про забезпечення проведення розрахунків за природний газ". Однак, ряд банків і сервісів при оплаті за газ додатково встановлюють власний комісійний збір і самостійно визначають його розмір. Який сервіс обрати та на яких умовах здійснити оплату – вирішувати споживачу.

Довідка: Основною сферою діяльності ТОВ "Вінницягаз Збут" є постачання природного газу споживачам Вінниччини. На сьогодні компанія постачає природний газ 453 тис. побутових споживачів і майже 3,4 тис. підприємств, установ і організацій. Обсяги постачання становлять близько 400 млн кубометрів природного газу на рік. ТОВ "Вінницягаз Збут" входить до реєстру великих платників податку у Вінницькій області. У 2019 році до бюджетів різних рівнів компанією було сплачено понад 17,3 мільйони гривень.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА