09:37 07.08.2020

Майже 170 тисяч абонентів ТОВ "Вінницягаз Збут" зареєструвалося в Особистому кабінеті споживача

2 хв читати
Майже 170 тисяч абонентів ТОВ "Вінницягаз Збут" зареєструвалося в Особистому кабінеті споживача

 

Кількість абонентів "Вінницягаз Збуту", зареєстрованих в Особистому кабінеті споживача, становить близько 170 тисяч осіб. Всього з початку 2020 року через онлайн кабінети було здійснено близько 230 тисяч платежів.

"Практично кожен третій клієнт нашої компанії тепер має доступ до Особистого кабінету і користується сервісами онлайн", - коментує директор ТОВ "Вінницягаз Збут" Василь Сопільник.

Особливо популярним такий онлайн сервіс став під час карантину. За цей час в Особистому кабінеті зареєструвалось понад 23 тисячі нових користувачів. З початку року зафіксовано майже 58 тисяч таких клієнтів, тоді як за весь 2019 рік ця цифра склала близько 38 тисяч осіб.

Найбільше зареєструвалося в Особистому кабінеті жителів Вінниці та Вінницького району — понад 20 тисяч осіб. Найменше — жителів Оратова — 453 споживача.

У ТОВ "Вінницягаз Збут" зауважують, що під час карантину реєстрація в особистому кабінеті — найпростіший і найдоступніший метод для передачі показань лічильника та оплати за газ. Розв'язати всі питання, пов’язані зі споживанням природного газу, відстежити рахунки, переглянути поточну вартість газу, сплатити за отримані послуги — усе це можна зробити в Особистому кабінеті у зручний для вас час.

ТОВ "Вінницягаз Збут" щиро дякує всім своїм клієнтам, які вчасно й у повному обсязі сплачують за отримані послуги.

Довідка: Основною сферою діяльності ТОВ "Вінницягаз Збут" є постачання природного газу споживачам Вінниччини. На сьогодні компанія постачає природний газ 453 тис. побутових споживачів і майже 2,5 тис. підприємств, установ і організацій. Обсяги постачання становлять близько 400 млн кубометрів природного газу на рік. ТОВ "Вінницягаз Збут" має у своєму розпорядженні широкий клієнтський сервіс. Крім п’яти відділів продажів і 22 точок контакту, в яких клієнти можуть отримати консультацію фахівця компанії, споживачам доступні онлайн сервіси: особистий кабінет на сайті 7104.ua, чат-бот Viber 7104ua і чат-бот Telegram 7104ua, мобільний додаток 104Mobile (Android) 104Mobile Lite (iOS).

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА