16:36 08.10.2020

Понад 2 000 домогосподарств Вінниччини закупили газ на зиму за літньою ціною

2 хв читати
Понад 2 000 домогосподарств Вінниччини закупили газ на зиму за літньою ціною

Другий рік поспіль ТОВ "Вінницягаз Збут" пропонує своїм клієнтам придбати газ на зиму за літніми цінами.Так, цьогоріч до акції "Твоя енергонезалежність", яка проходила в три етапи долучилось 2268 вінничан.

 

За 45 днів акції жителі області зарезервували на зиму майже 2,3 млн куб.м газу, а це на 17% менше ніж під час акції "Твоя енергонезалежність" у 2019 році.

 

"Найбільше блакитного палива споживачі купили саме за ціною 4,99 грн. Цією пропозицією скористалось 1 047 жителів області, зарезервувавши понад 1 млн куб. м газу. За ціною 4,49 грн за 1 м куб. газ придбали 765 домогосподарств Вінниччини, а по 5.49грн 456 жителів",- наголошує директор ТОВ "Вінницягаз Збут" Василь Сопільник.

 

75 % клієнтів – учасників акції "Твоя енергонезалежність" оформили купівлю газу в "Особистому кабінеті" на сайті 104.ua.

 

"Серед тих, хто замовив зимовий запас газу, 20%- учасники торішній акції. Переважно наші клієнти приймають рішення не забирати невикористані кошти, що лишилися після минулого опалювального сезону, спрямовуючи їх на нову акцію", — зазначив директор ТОВ "Вінницягаз Збут" Василь Сопільник

 

Слід зауважити, цього року значно спрощені умови використання акції "Твоя енергонезалежність", тому жодних заявок на використання акційного газу подавати вже не треба. Період споживання замовленого акційного природного газу почався з 1 жовтня 2020 року та діятиме по 31 березня 2021 року. Поки "газовий запас" не буде використано, учасники акції будуть сплачувати лише один рахунок – за доставку газу.

 

Згідно з умовами акції, викуплені об’єми блакитного палива будуть споживатися першочергово. Якщо ж передплачені обсяги газу були закуплені по різній ціні, то порядок їх споживання відповідатиме порядку замовлення і оплати.

 

У разі, якщо закупленого обсягу газу не буде достатньо на весь акційний період, то вартість спожитого газу буде обраховуватись за ціною, яка буде діяти у той чи інший поточний місяць.

 

Якщо станом на 1 квітня 2021 року клієнт не використає замовлений по акції обсяг природного газу, то "Вінницягаз Збут" поверне залишок коштів за письмовою вимогою споживача або зарахує їх в рахунок майбутніх платежів.

 

Актуальний обсяг акційного газу клієнти можуть відстежувати у щомісячних рахунках за природний газ.

 

ТОВ "Вінницягаз Збут" планує й надалі формувати пропозиції, які допоможуть клієнтам заощаджувати кошти. Слідкуйте за новинами компанії на офіційному сайті https://vngaszbut.104.ua/ua/та сторінці у мережі "Фейсбук" https://www.facebook.com/vngaszbut.104.ua.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Поради щодо харчування для боротьби з холестерином від експертів: акцент на авокадо

Всеукраїнський День Логіста - 30-31 травня в Києві пройде наймасштабніша логістична виставка в Україні

4,6 млрд грн податків перерахувала до бюджету група ОККО у першому кварталі

Відома українська співачка Jerry Heil стала амбасадором бренда "Моршинська"

В Україні стартувала благодійна ініціатива «Із сердечком обирай – госпітальєрок одягай»

Альянс українських організацій громадянського суспільства та віцепрем'єр Верещук обговорили співпрацю з міжнародними донорами

Купувати одяг оптом з Туреччини стало легше

Найкращі онлайн майданчики для купівлі автомобіля в Україні

РФ здійснила цілеспрямовану атаку на цивільне населення Одеси, - Посольство України в Ізраїлі

Культурна спадщина Києва: літаючу тарілку буде збережено

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА