11:04 17.07.2020

Заборгованість споживачів перед ТОВ "Вінницягаз Збут" зменшилась на третину

2 хв читати
Заборгованість споживачів перед ТОВ "Вінницягаз Збут" зменшилась на третину

Клієнти ТОВ"Вінницягаз Збут" зменшили заборгованість за спожите блакитне паливо майже втричі. Так, за шість місяців поточного року, борги побутових споживачів зменшились на понад 231 млн грн. На сьогодні вони складають близько 534 млн грн.Майже 58 млн грн з цієї суми – залишок боргу жителів регіону за опалювальний сезон 2019/2020.

ТОВ "Вінницягаз Збут" обслуговує близько 450 тис. клієнтів по Вінницькій області. Серед них як побутові споживачі так юридичні особи. Проте накопичили борги побутові."На сьогодні на Вінниччині прострочену заборгованість перед ТОВ "Вінницягаз Збут" за використане блакитне паливо мають близько 40 % клієнтів", зауважує директор ТОВ "Вінницягаз Збут" Василь Сопільник.

Керівник компанії наголошує, що попри карантин підприємство виконує зобов’язання з газопостачання без збоїв та обмежень. "У цей непростий період жодному споживачеві не було припинене газопостачання, а також не нараховувались штрафні санкції за прострочення оплати. В свою чергу закликаємо споживачів дотримуватися дисципліни в розрахунках, адже від своєчасної оплати спожитого енергоресурсу залежить безперебійне постачання газу в регіоні", - наголошує директор ТОВ "Вінницягаз Збут" Василь Сопільник.

ТОВ "Вінницягаз Збут" дякує за розуміння клієнтам, які знайшли можливість сплатити за газ вчасно.А таких серед споживачів 60%.

Клієнти, які мають борги, можуть скористатися послугою реструктуризації. В цьому випадку сплачується заборгованість рівними частинами до 1 жовтня 2020 року. Оформити договір реструктуризації можна в Центрі обслуговування клієнтів. З початку карантину таких угод укладено 37.

Нагадаємо, що, при оплаті за абонентською книжкою споживач має сплатити за газ не пізніше 10 числа місяця, наступного за розрахунковим, а при оплаті за рахунком постачальника — не пізніше 5 робочих днів з моменту отримання рахунку.

При цьому не обов’язково чекати паперового рахунку. Завантажити рахунок та сплатити за газ можна онлайн, прямо з дому, у зручний час за допомогою онлайн-сервісів 104: через Особистий кабінет на сайті 104.ua; чат-бот 7104ua у месенджері Viber; мобільні додатки 104 Mobile та 104 Mobile Light.

Довідка: Основною сферою діяльності ТОВ "Вінницягаз Збут" є постачання природного газу споживачам Вінниччини. На сьогодні компанія постачає природний газ 453 тис. побутових споживачів і майже 3,4 тис. підприємств, установ і організацій. Обсяги постачання становлять близько 400 млн кубометрів природного газу на рік.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА