15:53 19.06.2020

Понад 80 % споживачів газу Вінниччини уже сплатили за спожитий в травні газ

2 хв читати
Понад 80 % споживачів газу Вінниччини уже сплатили за спожитий в травні газ

 

На середину червня поточного року рівень розрахунків клієнтів ТОВ «Вінницягаз Збут» за спожитий в травні природний газ склав 81 %.

Наразі оплата нарахувань за травень ще триває. Прострочену заборгованість перед ТОВ «Вінницягаз Збут» за використане блакитне паливо мають близько  15 % клієнтів компанії. Суми заборгованості різні. Так, у 32 споживачів розмір боргу перевищує 20 тис. грн., 1054 клієнти боргують понад 10 тис. грн.,  2053 користувачі – більше  5 тис. грн. 

«Компанія «Вінницягаз Збут» забезпечує природним газом понад 450 тис. споживачів газу Вінниччини. Підприємство виконує зобов’язання з газопостачання без збоїв та обмежень. У непростий період карантину жодному споживачеві не було припинене газопостачання, а також не нараховувались штрафні санкції за прострочення оплати. В свою чергу закликаємо споживачів дотримуватися дисципліни в розрахунках, адже від своєчасної оплати спожитого енергоресурсу залежить безперебійне постачання газу в регіоні.» -  говорить директор ТОВ «Вінницягаз Збут» Василь Сопільник.

Компанія дякує за розуміння і своєчасну оплату клієнтам, які знайшли можливість сплатити за газ вчасно.

Нагадаємо, що, при оплаті за абонентською книжкою споживач має сплатити за газ  не пізніше 10 числа місяця, наступного за розрахунковим, а при оплаті за рахунком постачальника - не пізніше 5 робочих днів з моменту отримання рахунку.

При цьому не обов’язково чекати паперового рахунку. Завантажити рахунок та сплатити за газ можна онлайн, прямо з дому, у зручний час за допомогою онлайн-сервісів 104:

● через Особистий кабінет на сайті 104.ua;

● чат-бот 7104ua у месенджері Viber;

● мобільні додатки 104 Mobile та 104 Mobile Light.

Довідка: Основною сферою діяльності ТОВ «Вінницягаз Збут» є постачання природного газу споживачам Вінниччини. На сьогодні компанія постачає природний газ 453 тис. побутових споживачів і майже 3,4 тис. підприємств, установ і організацій. Обсяги постачання становлять близько 400 млн кубометрів природного газу на рік. ТОВ «Вінницягаз Збут» входить до реєстру великих платників податку у Вінницькій області. У 2019 році до бюджетів різних рівнів компанією було сплачено понад 17,3 мільйони гривень.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Анатолій Шкрібляк про розширення лінійки каш швидкого приготування ТМ "Добродія"

Вирішення проблем трудоресурсного забезпечення в Україні: сучасна економічна модель, освіта та житлові умови

АЛЛО передаватиме з кожної онлайн-оплати 100 гривень на медичні інновації в Superhumans Center

Sense SuperApp увійшов у ТОП-5 цифрових банків для бізнесу в регіоні

Чому саме індукція: 5 переваг трендової плити

Найцікавіші, найкреативніші та найоригінальніші подарунки для твоєї коханої жінки

1,15 млрд грн клієнти Sense Bank вклали у військові облігації

"Відчувай! Проявляй! Рухайся далі!": який вектор обрав девелопер ТРК в Україні Arricano для ініціатив у новому сезоні?

Poligon Project представляє BEREZEN - виставку сучасного мистецтва у Київському просторі живої культури «Кудрявка»

5,2 мільйона гривень на розвиток жіночого підприємництва: стартує новий сезон візійного акселератора "Відважна 2. Масштабування та діджиталізація"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА