14:49 30.03.2020

АТ "Миколаївгаз" продовжує роботу, не зважаючи на карантин

2 хв читати
АТ "Миколаївгаз" продовжує роботу, не зважаючи на карантин

З 16 березня АТ "Миколаївгаз", як і більшість підприємств України, перейшло на дистанційний режим роботи. Газовики продовжують забезпечувати безперервну доставку газу споживачам по всій області.

В ситуації, що склалась сьогодні в Україні, «Миколаївгаз» відчуває особливу відповідальність в доставці газу клієнтам. Адже це життєво необхідний ресурс для жителів Миколаївщини. Турбуючись про здоров’я та безпеку клієнтів, підприємство продовжує активно працювати та реагувати на всі виклики, підстроюючись під нові умови.

По-перше, як соціально відповідальний бізнес, на період дії карантину АТ "Миколаївгаз" ввело мораторій на відключення споживачів від газопостачання, окрім випадків несанкціонованого втручання.

По-друге, усі екіпажі аварійно-диспетчерської служби працюють без зупину. Для безперебійного та безаварійного газопостачання всі бригади АДС чергують цілодобово і оперативно виїздять на виклики, ліквідують аварійні ситуації, здійснюють оперативні ремонти. Здійснюється цілодобовий моніторинг тиску газу в газорозподільних мережах. Щотижня служба приймає та опрацьовує понад сотню викликів. 90% з них пов’язані з витоками газу.

По-третє, щоб скоротити ризики захворювання і поширення коронавірусу, для всіх клієнтів компанії функціонують онлайн-сервіси з передачі показань та оплати за газ та його доставку. Окрім того компанія запровадила спрощену експрес-реєстрацію, щоб якомога більше споживачів могли контактувати з АТ «Миколаївгаз» дистанційно.

По-четверте, Центри обслуговування клієнтів тимчасово обмежили свою роботу в плані прийому споживачів, але перепрофілювались на проведення консультації для клієнтів телефоном за номерами (0512) 777-104 або (067) 65-70-104. За тиждень оператори АТ "Миколаївгаз" опрацьовують близько 2,5 тисяч дзвінків.

По-п'яте, щоранку всі працівники проходять медогляд і у разі виявлення хоч найменшої підозри на хворобу (підвищення температури, кашель або нежить) до роботи не допускаються. Служби оснащені засобами захисту – масками, рукавицями. Багато працівників перейшли на віддалену роботу з дому. На підприємстві декілька разів протягом дня проводяться заходи з дезінфекції приміщень.

Сьогодні «Миколаївгаз» робить все можливе, щоб на період дії карантину жителі не відчули дискомфорту чи обмежень в частині надання послуг з доставки газу.

Довідка про компанію:

АТ «Миколаївгаз» - єдина на території Миколаївської області компанія-ліцензіат з розподілу природного газу. Підприємство експлуатує 8,7 тис. км газопроводів. Щорічний обсяг розподілу природного газу складає майже 500 млн. куб. м газу.

Загальний рівень газифікації Миколаївській області - 72%. АТ «Миколаївгаз» забезпечує природним газом 8 міст, 14 селищ міського типу та 313 сіл області.

Клієнтами компанії є понад 349 тис. сімей Миколаївської області, а також 2,8 тис. підприємств, установ і організацій.

АТ «Миколаївгаз» входить в десятку кращих платників податків області. Щорічно підприємство перераховує до бюджетів різних рівнів близько 50 млн. гривень.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА