15:13 02.04.2020

Рівень розрахунків за доставку газу в березні складає 63% - АТ «Житомиргаз»

2 хв читати
Рівень розрахунків за доставку газу в березні складає 63% - АТ «Житомиргаз»

З початком карантину на Житомирщині рівень розрахунків за послуги газопостачання становить 63%. В умовах карантину, коли сім’ї знаходяться вдома і цілодобово користуються газом та іншими комунальними послугами, важливість безвідмовної роботи всієї критичної інфраструктури зросла в рази. Працівники АТ «Житомиргаз» роблять все, щоб забезпечити безперебійну і безаварійну доставку газу, сподіваючись на розуміння і підтримку споживачів.

АТ «Житомиргаз» підтримує позицію щодо зупинення нарахування штрафних санкцій за прострочення оплати. У такий спосіб компанія хоче допомогти споживачам пережити цей непростий для всіх час. Також під час карантину запроваджено мораторій на припинення доставки газу споживачам, що мають заборгованість за послуги.

Під час карантину клієнти АТ «Житомиргаз» мають всі можливості оплатити рахунки за доставку газу дистанційно. Для них працюють наші онлайн-сервіси: особистий кабінет на сайті 104.ua, мобільні додатки для Android та iOS, а також вайбер-бот. Також для наших споживачів було екстрено розроблено експрес-реєстрацію, яка дозволяє автоматично згенерувати "особистий кабінет" на сайті 104.ua. Для цього Вам достатньо подзвонити зі смартфона до контакт-центру за номером 067 33-38-104, 0412-55-80-04 і повідомити оператору номер особового рахунку (він є у квитанції кожного клієнта). Оператори самі зареєструють кабінет, а споживач отримає логін та пароль до нього в СМС.
Щоденно, 24 години на добу та 7 днів на тиждень газовики продовжують виїжджати і локалізовувати витоки газу, ремонтують газопроводи, обслуговують газорегуляторні та шафові регуляторні пункти, які знижують та підтримують необхідний тиск в мережах, а також дистанційно надають послуги споживачам. Проводиться уся необхідна робота, аби під час карантину у домівках споживачів був газ. Зараз усі фахівці АТ «Житомиргаз», що працюють дистанційно, ведуть активну роботу з клієнтами компанії.

Закликаємо споживачів, які мають можливість, сплачувати за послуги газопостачання вчасно. Ці кошти потрібні для забезпечення діяльності компанії та оплати праці газовиків. Усі споживачі можуть оперативно завантажити рахунки для оплати послуг доставки в "особистих кабінетах" на сайті 104.ua та у viber-боті 7104ua.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Вирішення проблем трудоресурсного забезпечення в Україні: сучасна економічна модель, освіта та житлові умови

АЛЛО передаватиме з кожної онлайн-оплати 100 гривень на медичні інновації в Superhumans Center

Sense SuperApp увійшов у ТОП-5 цифрових банків для бізнесу в регіоні

Чому саме індукція: 5 переваг трендової плити

Найцікавіші, найкреативніші та найоригінальніші подарунки для твоєї коханої жінки

1,15 млрд грн клієнти Sense Bank вклали у військові облігації

"Відчувай! Проявляй! Рухайся далі!": який вектор обрав девелопер ТРК в Україні Arricano для ініціатив у новому сезоні?

Poligon Project представляє BEREZEN - виставку сучасного мистецтва у Київському просторі живої культури «Кудрявка»

5,2 мільйона гривень на розвиток жіночого підприємництва: стартує новий сезон візійного акселератора "Відважна 2. Масштабування та діджиталізація"

28 березня відбудеться захід ProfVentFasad

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА