10:00 15.04.2020

У березні рівень розрахунків за доставку газу в Дніпрі склав 68%

2 хв читати
У березні рівень розрахунків за доставку газу в Дніпрі склав 68%

Рівень розрахунків за доставку газу у Дніпрі та Дніпровському районі в березні склав лише 68%. При цьому споживання енергоресурсу на території ліцензійної діяльності "Дніпрогазу" залишається досить інтенсивним, адже в умовах карантину більшість жителів міста лишаються вдома та користуються газовими приладами.

 Для забезпечення безаварійної та безперебійної доставки газу працівники аварійно-диспетчерської служби, ремонтних бригад, водії, оператори контакт-центрів та багатьох інших підрозділів "Дніпрогазу" продовжують працювати в надзвичайному режимі. Ситуація, що склалася, створює додаткове навантаження на компанію. Тому "Дніпрогаз" закликає жителів міста за можливості сплачувати за доставку газу вчасно.

АТ "Дніпрогаз" підтримує рішення про призупинення нарахувань штрафних санкцій за прострочення оплати за доставку газу та введення мораторію на обмеження розподілу газу споживачам, які мають заборгованість за ці послуги. Такі заходи є досить важливими для споживачів газу в умовах державного карантину.

"Клієнти АТ "Дніпрогаз" можуть сплатити за розподіл газу дистанційно, не виходячи з власного будинку, - зазначає начальник управління клієнтського сервісу компанії Марина Коваленко. – Для цього розроблено цілий ряд онлайн-сервісів: "особистий кабінет" на сайті 104.ua, мобільні додатки 104Mobile для Android та 104Mobile Light для iPhone, а також чат-бот 7104ua у Viber".

Нагадуємо, нещодавно фахівці АТ "Дніпрогаз" запровадили експрес-реєстрацію клієнтів на сайті 104.ua. Для автоматичної реєстрації "особистого кабінету" достатньо зателефонувати з мобільного до Контакт-центру компанії за номерами 056-78-78-104 або 067-62-63-104 і назвати свій особовий рахунок. Після цього "особистий кабінет" буде створений автоматично. Повідомлення з паролем для входу надійде на мобільний телефон клієнта, а логіном буде номер мобільного телефону. В "особистому кабінеті" на сайті 104.ua та у чат-боті 7104ua в месенджері Viber можна також передати показання лічильника, дізнатись стан особового рахунку та завантажити рахунок за доставку газу.

Довідка:

Основною сферою діяльності АТ "Дніпрогаз" є розподіл природного газу для мешканців міста Дніпра та Дніпровського району. Система газопостачання Дніпра – це близько 5,5 тис. км розподільних газопроводів. Щорічно підприємство транспортує близько 800 млн. кубометрів газу для 400 тис. побутових споживачів, 3,7 тис. промислових підприємств та інших суб'єктів господарювання. Серед найбільших клієнтів такі підприємства, як Придніпровська ТЕЦ, Євраз - ДМЗ ім. Петровського, Дніпропетровський трубний завод, Дніпропетровський завод прокатних валків та інші. АТ "Дніпрогаз" є одним з найбільших роботодавців міста. Штат підприємства налічує близько 1500 чоловік.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА