12:42 18.02.2022

У 2021 році АТ "Дніпрогаз" сплатило більше 137 млн грн податків до бюджетів різних рівнів

2 хв читати
У 2021 році АТ "Дніпрогаз" сплатило більше 137 млн грн податків до бюджетів різних рівнів

За 2021 рік "Дніпрогаз" сплатив 137,4 млн грн податків. Платежі до бюджету від газорозподільної компанії у минулому році розподілились таким чином: до державного бюджету надійшло 88,2 млн грн, до місцевого – 49,2 млн грн. Загалом, компанії, що працюють під брендом РГК, сплатили у минулому році 4,3 млрд грн податків.

Тогоріч АТ "Дніпрогаз увійшло до числа найбільших платників податків міста. Ефективна робота газорозподільного підприємства у 2021 році і значна сума сплачених податків, зборів та інших обов'язкових платежів - це вклад у розвиток регіональної економіки та економіки країни в цілому.

"Головні принципи роботи нашої компанії – прозорість та відкритість, особливо, якщо це стосується питань сплати податків та оплати праці. Із загальної суми обов’язкових платежів до місцевого бюджету у 2021 році надійшло 49,2 млн грн. Таким чином ми робимо свій внесок у підтримку та розвиток інфраструктури Дніпра та Дніпровського району, - розповідає фінансовий директор АТ "Дніпрогаз" Наталія Бражник. – Цього року за сприяння місцевої влади ми плануємо впроваджувати нові освітні та екологічні програми".

За ініціативою Регіональної газової компанії у 2022 році АТ "Дніпрогаз" реалізовуватиме низку довгострокових проектів, спрямованих на сталий розвиток міста. Зокрема, для реалізації програми дуальної освіти компанія продовжує співпрацю з вищими навчальними закладами та професійно-технічними училищами. З НТУ "Дніпровська політехніка" та ФКЗЕ імені Є.О. Патона вже підписані відповідні договори про співпрацю, за якими до кінця року не менше 10 студентів будуть залучені до роботи у "Дніпрогазі".

Крім того, планується впровадження освітніх заходів для школярів в рамках програми "Зростай безпечно". Працівники "Дніпрогазу" розробили для учнів цікаву та пізнавальну лекцію про правила безпеки при користуванні газовими приладами у побуті.

Не залишають газовики осторонь й питання охорони навколишнього середовища. У "Дніпрогазі" прагнуть популяризувати серед своїх клієнтів відмову від паперових рахунків, постійно вдосконалюючи низку сервісів онлайн платформи 104.ua. Крім цього, однією з екоініціатив 2022 року є озеленення території міських парків та рекреаційних  зон.

Довідка:

АТ "Дніпрогаз" - газорозподільна компанія, що працює під брендом РГК (Регіональна Газова Компанія) на території м. Дніпра та Дніпровського району.

Щорічно АТ "Дніпрогаз" доставляє для 400 тис своїх клієнтів близько 800 млн кубометрів газу. Загальна протяжність газопроводів, що обслуговує компанія, складає близько 5,5 тис км.

РГК - технологічна компанія, що розробляє операційні, виробничі, інжинірингові та R&D рішення для газорозподілу. Наші проектні центри, виробничі потужності і логістична мережа забезпечують сучасним обладнанням потреби української газової інфраструктури та інтегровані з глобальними ринками.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА