17:05 24.01.2022

У 2021 році "Дніпрогаз" встановив 35 нових ШГРП

2 хв читати
У 2021 році "Дніпрогаз" встановив 35 нових ШГРП

Для забезпечення стабільного розподілу газу споживачам та підвищення рівня безпеки протягом минулого року фахівці "Дніпрогазу" встановили 35 нових шафових газорегуляторних пунктів RGC Production. Загальна вартість виконаних робіт разом з обладнанням склала 7,2 млн грн.

Сучасні ШГРП, вироблені на заводі RGC Production – це комплекс високоякісного газорегулюючого обладнання, яке оснащене приладами автоматики, італійськими регуляторами, а також системою багатоступеневого захисту. Їх основна задача – мінімізація витоків газу та попередження виникнення аварійних ситуацій. Крім того, ШГРП забезпечують коректну та безпечну роботу приладів у будинках споживачів, регулюючи тиск газу. Фільтри шафового газорегуляторного пункту очищують блакитне паливо перед подачею його споживачам.  

"Для модернізації зношеної газорозподільної системи міста у поточному році ми плануємо встановити ще 23 нові шафові газорегуляторні пункти, - розповідає в.о. технічного директора АТ "Дніпрогаз" Сергій Матієнко. – Обладнання забезпечуватиме сталий та надійний розподіл газу для майже 5 тис домогосподарств Дніпра та Дніпровського району". 

 Модернізацію обладнання технічні підрозділи "Дніпрогазу" щорічно проводять у рамках затвердженого державним регулятором Плану розвитку. Усі роботи з модернізації  та реконструкції системи газопостачання фінансуються за рахунок тарифу на розподіл блакитного палива. Саме тому вчасна оплата споживачами послуг з доставки газу забезпечує комплексне проведення редизайну газових мереж у встановлені терміни.

Загалом у 2020-2021 роках на території ліцензійної діяльності "Дніпрогаз" придбав та встановив 44 шафові газорегуляторні пункти виробництва заводу RGC Production.

 

 

Довідка:

АТ "Дніпрогаз" - газорозподільна компанія, що працює під брендом РГК (Регіональна Газова Компанія) на території м. Дніпра та Дніпровського району.

РГК - технологічна компанія, що спеціалізується на операційних, виробничих, інжинірингових та R&D рішеннях для газорозподілу. Під брендом РГК працює 20 операторів ГРМ, в яких працює 38 тис фахівців. Вони обслуговують 250 тыс. км газопроводів та 8,4 млн. споживачів газу. Створені виробничі потужності та логістична мережа РГК забезпечують сучасним обладнанням потреби українського та розраховані на глобальні ринки.

Щорічно АТ "Дніпрогаз" доставляє для 400 тис своїх клієнтів близько 800 млн кубометрів газу. Загальна протяжність газопроводів, що обслуговує компанія, складає близько 5,5 тис км.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА