11:41 21.04.2020

"Сумигаз Збут": учасники акції "Твоя енергонезалежність" можуть отримати залишок коштів

2 хв читати
"Сумигаз Збут": учасники акції "Твоя енергонезалежність" можуть отримати залишок коштів

"Сумигаз Збут" розпочав повертати залишки невикористаних коштів усім учасникам акції "Твоя енергонезалежність", яка тривала з жовтня 2019 по березень 2020 року.

Кошти можуть бути використані споживачами або для оплати поточного споживання, або бути перераховані за їх заявою на банківський рахунок.

Починаючи з 20 квітня в "особистому кабінеті" на вебсайті www.104.ua доступний функціонал, який дозволить направити ці кошти на оплату поточного споживання.

Для отримання коштів на банківський рахунок необхідно направити на поштову чи електрону адресу компанії [email protected] заяву встановленого зразка. Примірник заяви на повернення залишку невикористаних коштів в рамках акції "Твоя енергонезалежність" розміщений за цим посиланням. Ми зможемо оперативно повернути кошти відразу як отримаємо вашу заяву.

Перевірити стан особового рахунку можна в будь-який момент на вебсайті 104.ua або зателефонувавши до контакт-центру за номером (0542) 76-73-04.

Ми вдячні всім, хто взяв участь в акції і проінвестував свої кошти у створення власного запасу газу на опалюваний сезон 2019-2020 року. Це був важливий досвід і для нас, і для вас як споживачів, оскільки він дозволив вам бути впевненими в наявності газу і збереженні сталої ціни на нього протягом опалювального сезону.

Сумигаз збут - ваш надійний постачальник газу

Довідкова інформація

Кількість учасників акції в регіоні – 2 715

Обсягу викупленого газу – 2,88 млн куб. м

Сплачено за запас газу – 17,29 млн грн

Обсягу використаного газу – 1,26 млн куб. м

Вартість використаного газу – 7,58 млн куб. м

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА