12:40 24.04.2020

Учасники акції "Твоя енергонезалежність" можуть отримати залишок коштів, залишивши письмову заяву - ТОВ "Чернігівгаз збут"

2 хв читати
Учасники акції "Твоя енергонезалежність" можуть отримати залишок коштів, залишивши письмову заяву -  ТОВ "Чернігівгаз збут"

ТОВ "Чернігівгаз збут" розпочав повертати залишки невикористаних коштів всім учасникам акції «Твоя енергонезалежність», яка тривала з жовтня 2019 по березень 2020 року.

Кошти можуть бути використані споживачами або для оплати поточного споживання, або бути перераховані за їх заявою на банківський рахунок.

Починаючи з 20 квітня, в особистому кабінеті на вебсайті 104.ua буде доступний функціонал, який дозволить направити ці кошти на оплату поточного споживання.

Для отримання коштів на банківський рахунок необхідно направити на поштову чи електрону адресу компанії [email protected] заяву встановленого зразка, або залишити підписану заяву у спеціальній скриньці, які установлена на вході кожного з Центрів обслуговування клієнтів. Примірник заяви на повернення залишку невикористаних коштів в рамках акції «Твоя енергонезалежність» розміщений за цим  посиланням.

Ми зможемо оперативно повернути кошти, щойно отримаємо Вашу заяву.

Перевірити стан особового рахунку можна в будь-який момент на вебсайті 104.ua або зателефонувавши до контакт-центру за номером (0462) 61-63-04.

Ми вдячні всім, хто взяв участь в акції і проінвестував свої кошти у створення власного запасу газу на опалюваний сезон 2019-2020 року. Це був важливий досвід і для нас, і для вас як споживачів, оскільки він дозволив вам бути впевненими в наявності газу і збереженні сталої ціни на нього протягом опалювального сезону.

ТОВ "Чернігівгаз збут"ваш надійний постачальник газу

Довідкова інформація

Кількість учасників акції в регіоні – 2 174

Обсягу викупленого газу – 2,40 млн куб. м

Сплачено за запас газу – 14,41 млн грн

Обсягу використаного газу – 1,21 млн куб. м

Вартість використаного газу – 7,24 млн грн

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА