15:44 24.04.2020

Лише 60% клієнтів розрахувались з "Миколаївгазом" за доставку газу

2 хв читати
Лише 60% клієнтів розрахувались з "Миколаївгазом" за доставку газу

Станом на 24 квітня, за доставку газу розрахувалось лише 60% побутових споживачів Миколаївської області. Близько 74,5 тис. споживачів з початку року не здійснили жодної оплати послуг АТ «Миколаївгаз».

Нагадаємо, що оплата за доставку газу - це кошти, які витрачаються на роботу аварійних бригад, підтримання тиску газу в мережах, обстеження газопроводів, локалізацію та ліквідацію аварійних ситуацій, ремонти газорозподільної системи, заміну зношених ділянок газопроводів тощо.

Незважаючи на карантин, «Миколаївгаз» продовжує беззупинно працювати для забезпечення безперебійної доставки газу споживачам. Аварійна газова служба отримує та відпрацьовує близько сотні викликів щотижня. Дільниця комплексного приладового обстеження за період карантину продіагностувала понад 635 кілометрів газопроводів. Було виявлено та ліквідовано 234 витоки газу на надземних та 6 витоків газу на підземних мережах. Якщо б не оперативна робота експлуатаційних служб, без газопостачання могли залишитись понад 8,5 тисяч домоволодінь!

Менеджери Центру обслуговування клієнтів на час карантину щодня надають клієнтам сотню консультацій за телефоном 067-65-70-104. За цим же номером споживачі можуть здійснити експрес-реєстрацію Особистого кабінету.

Кошти на здійснення всіх цих робіт – діагностичних, аварійно-відновлювальних, ремонтних – «Миколаївгаз» отримує з плати за доставку газу. Зниження платежів може негативно вплинути на роботу компанії.

«Ми розуміємо, що для багатьох зараз непростий період. Зі свого боку ми робимо все для того, щоб наші клієнти не стикнулись з перебоями у доставці газу. Але разом з тим стурбовані – якщо платежі й надалі зменшуватимуться, існує ризик, що ми не зможемо фінансувати всі роботи по забезпеченню безперебійної доставки газу, у найгіршому випадку – навіть заправити аварійне авто», - говорить голова правління АТ «Миколаївгаз» Тетяна Бузовська.

При цьому компанія дякує всім своїм клієнтам, які знайшли можливість і своєчасно розрахувались за доставку газу, зробивши свій відповідальний внесок в безпеку газорозподільної системи Миколаївщини.

Нагадаємо, що завантажити онлайн-рахунок за доставку газу і дистанційно оплатити послуги можна з Особистого кабінету на сайті 104.ua, за допомогою чат-боту Viber 7104ua і через мобільні додатки 104Mobile або 104 MobileLight.

Довідка про компанію:

АТ «Миколаївгаз» - єдина на території Миколаївської області компанія-ліцензіат з розподілу природного газу. Підприємство експлуатує 8,7 тис. км газопроводів. Щорічний обсяг розподілу природного газу складає майже 500 млн. куб. м газу.

Загальний рівень газифікації Миколаївській області - 72%. АТ «Миколаївгаз» забезпечує природним газом 8 міст, 14 селищ міського типу та 313 сіл області.

Клієнтами компанії є понад 349 тис. сімей Миколаївської області, а також 2,8 тис. підприємств, установ і організацій.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА