16:43 28.04.2020

Гуманітарний вантаж з Китаю, донатором якого виступило "Донбасенерго", офіційно передано Донецькій області

2 хв читати
Гуманітарний вантаж з Китаю, донатором якого виступило "Донбасенерго", офіційно передано Донецькій області

28 квітня в Краматорську відбулася офіційна передача Донецькій обласній військово-цивільній адміністрації гуманітарного вантажу, донатором якого виступило ПАТ "Донбасенерго".

У заході взяли участь: народний депутат України Максим Єфімов, заступник голови Донецької ОДА Денис Клюшников, директор Департаменту охорони здоров'я області Володимир Колесник, директор Слов'янської ТЕС Валерій Черепій, а також директор благодійного фонду "Відновлення та розвиток" Наталя Позднякова.

Народний депутат М. Єфімов у своєму виступі наголосив на важливості для всього Донецького регіону гуманітарного вантажу, доставленого з Китаю, а також ще раз відзначив допомогу в цьому проєкті партнерів з Dongfang Electric Int. Corp. (м. Ченду, Китай), з якими ПАТ "Донбасенерго" уклало контракт на будівництво 6-го енергоблоку Слов'янської ТЕС.

Заступник голови Донецької ОДА Денис Клюшников, у свою чергу, подякував небайдужому бізнесу Донбасу, який оперативно відгукнувся на заклик допомогти області в забезпеченні громадян і медиків захисними масками, респіраторами, окулярами, рукавичками й костюмами. За словами Д. Клюшникова, благодійні фонди "Наш Краматорськ" і "Відновлення та розвиток" надали неоціненну підтримку Донецькій області в боротьбі зі смертельно небезпечною хворобою COVID-19.

Директор фонду "Відновлення та розвиток" Наталя Позднякова висловила впевненість у тому, що всі передані області медичні засоби захисту допоможуть зупинити безконтрольне поширення вірусу, який продовжує циркулювати по всьому світу, забираючи життя людей і руйнуючи економіки країн.

Уже в найближчі дні гуманітарний вантаж буде адресно розподілений по всіх медичних установах Донецької області.

Довідково: станом на 01.04.2020 р. 60,86 % акцій ПАТ "Донбасенерго" належать Приватному акціонерному товариству "ЕНЕРГОІНВЕСТ ХОЛДИНГ", 25 % + 1 акція – державі в особі Фонду державного майна України.

ПАТ "Донбасенерго" об’єднує дві електростанції: Слов’янську та Старобешівську ТЕС (остання з 2014 р. розташована на не підконтрольній Україні території). З березня 2017 р. показники виробничої діяльності активів, розміщених на тимчасово окупованій території в Донецькій області, не включаються у зведену звітність "Донбасенерго" через втрату контролю над ними.

Сумарна встановлена потужність Слов’янської ТЕС становить 880 МВт.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА