09:37 26.05.2020

Під час карантину на 60% зросли онлайн платежі за газ на Вінниччині

2 хв читати
Під час карантину на 60% зросли онлайн платежі за газ на Вінниччині

За час карантину, у березні-квітні поточного року, онлайн-розрахунки за газ на Вінниччині зросли на 60%. Користуючись способами дистанційної оплати, споживачі мають можливість заощадити не лише власний час та кошти, а й уникнути зайвих контактів та зберегти здоров’я, що особливо актуально в період пандемії.

Так, у березні-квітні 2020 року способами онлайн-оплати за газ скористалися 35,4 тис. клієнтів «Вінницягаз Збут», тоді як у січні та лютому розрахувались онлайн лише 22,3 тис. споживачів. При цьому кількість онлайн-платників у квітні, порівняно з березнем, збільшилась на 11 тис. та склала 20,3 тис. клієнтів компанії.

Найчастіше споживачі газу користуються системами оплати EasyPay, IBOX, IPAY, Portmone.

Заплатити за газ клієнти ТОВ «Вінницягаз Збут» можуть через онлайн-сервіси 104: Особистий кабінет на сайті 104.ua, мобільні додатки 104Mobile та 104Mobile Light, чат-бот 7104ua у Viber. За допомогою цих онлайн-сервісів споживачі газу можуть також передати показання лічильника, дізнатися ціну газу та суму до сплати, завантажити рахунок, переглянути історію споживання та платежів тощо. 

«Оплата спожитого газу з використанням онлайн-сервісів 104 та перевірених платіжних систем є зручним та надійним способом розрахунку для наших клієнтів. Крім того, сплачуючи дистанційно, споживачі не наражають себе на небезпеку зайвих контактів, що мають місце при інших формах розрахунків, уникають черг, заощаджують свій час та кошти.» - говорить директор ТОВ «Вінницягаз Збут» Василь Сопільник.

При використанні онлайн-способів оплати послуг, важливо вказувати у призначенні платежу номер особового рахунку споживача, що дозволить швидко ідентифікувати платіж та зарахувати його на рахунок відповідного клієнта.

У компанії сподіваються, що із закінченням карантину, рівень платежів онлайн не зменшиться. Ті споживачі, які спробували зручність та швидкість оплати онлайн, будуть користуватися цими способами й надалі.

Довідка: Основною сферою діяльності ТОВ «Вінницягаз Збут» є постачання природного газу споживачам Вінниччини. На сьогодні компанія постачає природний газ 453 тис. побутових споживачів і майже 3,4 тис. підприємств, установ і організацій. Обсяги постачання становлять близько 400 млн кубометрів природного газу на рік. ТОВ «Вінницягаз Збут» входить до реєстру великих платників податку у Вінницькій області. У 2019 році до бюджетів різних рівнів компанією було сплачено понад 17,3 мільйони гривень.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА