10:00 10.07.2019

Кількість реєстрацій в особистому кабінеті клієнтів ТОВ  «Закарпатгаз Збут» зросла у 17 разів

1 хв читати

У липні 2019 року майже 78 тисяч споживачів природного газу зареєструвалися в "Особистому кабінеті" на сайті 104.ua. Порівняно із 2015 роком, коли сервіс було запроваджено, кількість реєстрацій зросла у 17 разів.

«Особистий кабінет – дуже зручний і сучасний сервіс. Зареєструвавшись на сайті 104.ua, людина не тільки самостійно вносить показники газового лічильника, але й має змогу сплатити за спожитий газ онлайн. До того ж сама процедура реєстрації надзвичайно проста. Через це ми щомісяця спостерігаємо збільшення кількості реєстрацій», – прокоментувала директорка ТОВ "Закарпатгаз Збут" Вікторія Томинець.

Зареєструвати особистий кабінет можна на сайті 104.ua за посиланням: https://104.ua/ua/registration. Якщо самостійно зареєструватися у даному сервісі з якихось причин важко, можна звернутися у Центр обслуговування клієнтів споживачів газу. Для реєстрації знадобиться адреса електронної скриньки споживача, його особовий рахунок та останні показники лічильника. Зареєструватися для користування особистим кабінетом можна і за допомогою мобільного додатку 104 Mobile (для Android).  

Товариство «Закарпатгаз Збут» є постачальником зі спеціальними обов’язками на території Закарпаття.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА