11:12 28.08.2020

Понад 100 тисяч закарпатців користуються онлайн сервісами "Закарпатгаз Збуту"

2 хв читати
Понад 100 тисяч закарпатців користуються онлайн сервісами "Закарпатгаз Збуту"

В період карантинних обмежень значно зросла кількість закарпатців, які для вирішення газових питань використовують "особистий кабінет" на сайті 104.ua, а також чат-боти 7104ua в месенджерах Viber та Telegram.

Якщо на початку року цими сервісами користувалися  90 тисяч клієнтів ТОВ "Закарпатгаз Збут", то станом на 1 серпня їх кількість сягнула 111 тисяч.

Найпопулярнішим серед споживачів газу на Закарпатті залишається "особистий кабінет" на 104.ua.

Станом на 1 січня 2020 року тут було зареєстровано 81173 закарпатця, а 1 серпня "особистим кабінетом" вже користувалося більше 92 тисяч жителів області.

Чат-бот у Viber використовують понад 18,7 тисяч закарпатців. Це удвічі більше, ніж було на початку року. Чат-бот у месенджері Telegram запустили нещодавно, число його користувачів також постійно зростає.

"Кількість клієнтів, які користуються онлайн сервісами "Закарпатгаз Збуту", збільшується щомісяця. Нині у нас працює ряд дистанційних сервісів, за допомогою яких закарпатці можуть переглянути історію споживання та оплат, передати показники лічильника, звірити особові рахунки, сплатити за газ, – розповідає директорка ТОВ "Закарпатгаз Збут" Вікторія Томинець. – Використання цих платформ дозволяє не лише уникати масових скупчень в період карантину, а й економити час та кошти. Адже при оплаті через онлайн сервіси застосовується найменша банківська комісія".

В компанії нагадують, що в період карантинних обмежень було впроваджено експрес-реєстрацію на сайті 104.ua, яка дозволяє створити "особистий кабінет" за допомогою всього одного дзвінка.

Для експрес-реєстрації на сайті 104.ua потрібно:

  • зателефонувати до Контакт-центру за номером 067-010-31-04;
  • повідомити оператору номер особового рахунку (він вказаний у платіжці);
  • оператор зареєструє особистий кабінет, а споживач в СМС отримає логін і пароль до нього.

Довідка: ТОВ "Закарпатгаз Збут" постачає природний газ  для 275 740 побутових споживачів і 532-х релігійних організацій. Крім того, клієнтами "Закарпатгаз Збуту" є понад 3500 суб’єктів господарювання. За п’ять років діяльності компанія зарекомендувала себе як надійний постачальник природного газу в регіоні.

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА