10:00 10.09.2019

Понад 78 тисяч клієнтів ТОВ «Закарпатгаз Збут» зареєструвалися в особистому кабінеті

1 хв читати

Станом на початок вересня 2019 року понад 78 тисяч закарпатців зареєструвалися в "Особистому кабінеті" на сайті 104.ua. Цей сервіс для споживачів газу було запроваджено у 2015 році. З того часу кількість реєстрацій в ньому зросла майже у 18 разів.

За допомогою «Особистого кабінету» можна дистанційно вирішувати так звані «газові питання». Зокрема, клієнти ТОВ «Закарпатгаз Збут» скачують квитанції за спожитий газ, а також оплачують за нього через цей сервіс.

"У цього сервіса доволі зручний і зрозумілий інтерфейс. Тому ним із легкістю користуються як молоді люди, так і споживачі старшого віку. І зараз спостерігається тенденція, коли все більше закарпатців починають сплачувати за газ саме через онлайн-сервіси, в тому числі через «Особистий кабінет»", – прокоментувала директорка ТОВ "Закарпатгаз Збут" Вікторія Томинець.

Зареєструвати особистий кабінет можна самостійно. Для цього слід зайти на сайт компанії за адресою: https://104.ua/ua/registration.

Також охочі можуть звернутися у Центр обслуговування клієнтів, де кваліфіковані фахівці швидко нададуть допомогу. Єдине, що має знати споживач на момент реєстрації — адресу своєї електронної скриньки, особовий рахунок та останні показники лічильника.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА