10:00 10.11.2019

Майже 9 тисяч клієнтів «Закарпатгаз Збуту» використовують Viber-бот

1 хв читати

Закарпатці дедалі частіше передають показники лічильників газу та сплачують за спожите «блакитне паливо» через вайбер. У листопаді кількість тих, хто оцінив переваги від користування даним сервісом, досягла майже 9 тисяч осіб.

«Сплатити за газ, не виходячи з дому, можливо. Для цього існує ряд сервісів і, зокрема, Viber-бот, у якому щоразу охоче реєструються закарпатці. При чому тут існує можливість миттєвої оплати з будь-якої точки світу у режимі 24/7 та ще й без черг, як це буває, коли оплачуєш квитанції у відділеннях банків чи пошти», — наголошує директорка ТОВ «Закарпатгаз Збут» Вікторія Томинець.

У товаристві додають: суттєвими перевагами такого роду оплат є звітність, простота платіжної операції та її безпека.

 «Ми рекомендуємо молодим людям допомагати своїм старшим родичам. Зареєструвавшись у вайбері, будь-хто може «почепити» на один акаунт до 5 особових рахунків. Таким чином, можна допомогти батькам, бабусям-дідусям та іншим родичам у поважному віці”, — додала Вікторія Томинець.

Сервіс створено для побутових споживачів. Для реєстрації необхідно вказати номер особового рахунку та суму останнього платежу за газ (або номер лічильника газу). З деталями можна ознайомитися за посиланням: http://bit.ly/104UAyViber .

За допомогою цього сервісу споживач також передати показники за спожитий газ, переглянути поточний стан розрахунків, історію оплат і показань лічильника.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА