15:37 09.06.2020

Майже 82% клієнтів розрахувались з АТ "Харківміськгаз" за доставку газу в травні

1 хв читати
Майже 82% клієнтів розрахувались з АТ "Харківміськгаз" за доставку газу в травні

Вчасно в травні за доставку газу розрахувались 82% побутових споживачів міста Харкова. Зниження платежів негативно впливає на роботу газорозподільної системи міста.

Оплата за доставку газу - це кошти, які витрачаються на роботу  аварійної газової служби, ремонти газорозподільної системи ,обстеження газопроводів, підтримання тиску газу в мережах, локалізацію та ліквідацію аварійних ситуацій, заміну зношених ділянок газопроводів тощо. Навіть в період карантину, «Харківміськгаз» продовжує безупинно працювати для забезпечення безперебійної та безаварійної доставки газу споживачам.

Менеджери Центру обслуговування клієнтів на час карантину працюють дистанційно та надають клієнтам більше двох тисяч  консультацій в день  за телефоном 067-01-07-104. За цим же номером споживачі можуть здійснити експрес-реєстрацію Особистого кабінету.

Нагадаємо, що завантажити онлайн-рахунок за доставку газу і дистанційно оплатити послуги можна з Особистого кабінету на сайті 104.ua, за допомогою чат-боту Viber 7104ua і через мобільні додатки 104Mobile або 104 MobileLight.

Газова компанія дякує всім своїм клієнтам, які знайшли можливість і своєчасно розрахувались за доставку газу, зробивши свій внесок в безпеку газорозподільної системи міста.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Перші кроки до власної справи: що потрібно для того, щоб стати підприємцем

Посол Корнійчук: Україну та Ізраїль обʼєднують не лише спільні цінності, а й спільні вороги

Перший простір для адаптації в Харкові надаватиме допомогу за принципом "єдиного вікна" для внутрішньо переміщених та постраждалих від війни людей

Керівник компанії "ОДЕК" Україна (лідер з виробництва фанери) розповів про поточний стан деревообробного бізнесу та ринку деревини

У компанії PROMETEY заговорили про недовіру до податкової

Київстар ТБ транслюватиме «Євробачення-2024» у вільному доступі

Сексуальне насилля під час конфлікту — ще один вид зброї проти мирного населення, елемент злочину проти людяності

Рейтингове агентство "Стандарт-Рейтинг" (Україна): Стабільність банків України: 2 роки війни (за підсумками двох років війни)

В Києві вдруге пройде УКРАЇНСЬКИЙ БУДІВЕЛЬНИЙ КОНГРЕС

До Великодня Київстар ТБ надає вільний доступ до платформи

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА