16:18 30.07.2020

Мешканці Харкова заборгували за розподіл природного газу майже 7 млн.грн.

2 хв читати
Мешканці Харкова заборгували за розподіл природного газу майже 7 млн.грн.

Близько 15 % клієнтів компанії мають борги за послугу з  доставки природного газу. Понад 85 тис. споживачів  жодного разу з початку року не сплатили за розподіл газу. В разі не сплати вартості послуг, питання про її стягнення  буде вирішуватись в суді. В разі подання позовної заяви, крім суми боргу споживачу доведеться оплатити судовий збір, мінімальний розмір якого складає 2,1 тис. грн.

Завдяки своєчасній оплаті більшістю споживачів, газова компанія у повному обсязі виконує свої зобов’язання перед клієнтами, забезпечуючи безперебійну та безаварійну доставку природного газу. Протягом карантину жодному харків’янину не було припинене газопостачання, а також не нараховувались штрафні санкції та пеня за прострочення оплати.

Втім, значна частина неплатників продовжують ухилятися від сплати за розподіл газу. Менеджери компанії проводять роботу з боржниками в "режимі нагадування": розсилають листи, СМС та телефонують. А також надсилають досудові повідомлення з вимогою оплатити борг.

Нагадуємо, що оплату можна здійснити не виходячи з дому, що особливо зручно в період діючих обмежувальних заходів. Для цього працюють онлайн-сервіси такі як, особистий кабінет на сайті 104.ua , мобільний додаток 104Mobile для Android, мобільний додаток 104Mobile Light для iPhone, чат-бот "7104ua" у Viber та Telegram 7104ua.

АТ "Харківміськгаз" просить своїх клієнтів вчасно плачувати рахунки за розподіл газу та дякує тим, хто найшов можливість своєчасно розрахуватись за послуги.

Довідка: Регіональна Газова Компанія – сервісна компанія, яка розробляє інноваційні та комплексні рішення для енергетичного сектору, спрямовані на підвищення якості клієнтського обслуговування, модернізацію галузі та впровадження європейських стандартів роботи операторів ГРМ. Під брендом РГК працює 20 газорозподільних компаній, в яких зайняті 38 тисяч фахівців. Вони обслуговують 250 тис. км газопроводів та понад 8 млн. споживачів газу.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА