09:40 07.08.2020

АТ "Харківміськгаз" проводить підготовку газових мереж до осінньо-зимового сезону

2 хв читати
АТ "Харківміськгаз" проводить підготовку газових мереж до осінньо-зимового сезону

Для безперебійного та безаварійного газопостачання в осінньо-зимовий період, працівники АТ "Харківміськгаз" виконали і продовжують виконувати комплекс важливих заходів.

З початку року фахівці газової компанії провели комплексне приладове обстеження   347,75   км газових мереж, виконаний капітальний ремонт 0,32 км газопроводів, здійснили капітальний ремонт 22 од. засувок та капітальний ремонт 9 од. установок електрохімічного захисту, які захищають газові мережі від корозії. Окрім того, виявлено 0,23 км аварійних та непридатних газопроводів, на яких проведено роботи з капітального ремонту та реконструкції. За результатами виконання робіт дані газопроводи переведені у задовільний стан.

"Наше головне завдання – забезпечити безаварійну та безперебійну доставку газу споживачам міста. Щоб уникнути аварій та зупинок газопостачання в період холодів, фахівці компанії постійно перевіряють і ремонтують газові мережі та споруди на них. Зважаючи на те, що газорозподільна система функціонує безперервно, таку роботу важливо проводити планомірно впродовж всього року", - розповідає технічний директор АТ "Харківміськгаз" Яна Шувалова.

Через значний термін експлуатації газорозподільна мережа міста Харкова потребує чималих капіталовкладень для її реконструкції та модернізації.

Сума необхідних інвестицій для міста Харкова мала б дорівнювати не менше 111 мільйонів гривень на рік. Однак існуючих коштів вистачає лише на 57% від запланованої мінімальної потреби - це здебільшого невідкладні ремонти та підтримання газових мереж у робочому стані.

Довідка: Регіональна Газова Компанія – сервісна компанія, яка розробляє інноваційні та комплексні рішення для енергетичного сектору, спрямовані на підвищення якості клієнтського обслуговування, модернізацію галузі та впровадження європейських стандартів роботи операторів ГРМ. Під брендом РГК працює 20 газорозподільних компаній, в яких зайняті 38 тисяч фахівців. Вони обслуговують 250 тис. км газопроводів та понад 8 млн. споживачів газу

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА