16:29 11.08.2020

Борис Ложкін заявив про проведення Другого Kyiv Jewish Forum

1 хв читати

Єврейська конфедерація України проведе Другий Kyiv Jewish Forum у вересні

Як стало відомо РБК-Україна, Єврейська конфедерація України спільно з Jerusalem Post проведе Другий Kyiv Jewish Forum у вересні. Проведення Форуму в онлайн-режимі 8-9 вересня анонсував Президент ЄКУ Борис Ложкін під час Асамблеї Євро-Азіатського Єврейського Конгресу, - пише видання.

Уже відомо, що для участі в панельних дискусіях запрошені Президент Всесвітнього Єврейського Конгресу Рональд Лаудер, прем'єр-міністри Ізраїлю Беньямін Нетаньягу і Бені Ганц, представники Палати лордів Великої Британії і Держдепартаменту США та інші політичні і релігійні лідери, представники великого світового бізнесу.

Як повідомляє видання, в одній з панелей, присвяченій проблемі онлайн-антисемітизму, очікується участь співзасновника Google Сергія Бріна, директора Twitter з питань державної політики в Європі Карен Уайт і члена Наглядової ради Facebook Емі Пальмор.

Нагадаємо, Перший Kyiv Jewish Forum пройшов у Києві минулого року. Він зібрав 500 учасників з багатьох країн світу. "Ми відчули, що настав час возз'єднати українську єврейську громаду зі світовим єврейством, створивши у Києві всеосяжну міжнародну дискусійну платформу", - сказав Ложкін після закінчення Першого Форуму.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА