13:44 03.09.2020

"Миколаївгаз" впровадив новий сервіс для своїх клієнтів

2 хв читати
"Миколаївгаз" впровадив новий сервіс для своїх клієнтів

Клієнти АТ "Миколаївгаз" тепер можуть отримати довідку про  кількість зареєстрованих осіб прямо в центрі обслуговування клієнтів. Це спростить процес подання документів для мешканців Миколаєва.

"Миколаївгаз" надає своїм клієнтам можливість отримувати довідку про кількість зареєстрованих осіб прямо в центрі обслуговування клієнтів. Раніше за нею необхідно було звертатись окремо.

Довідку про кількість зареєстрованих в помешканні осіб необхідно подавати при переоформленні особового рахунку.

"Кожного дня ми вдосконалюємо наші сервіси і намагаємось покращити рівень обслуговування клієнтів, адже висока якість надання послуг – одне з пріоритетних напрямів у нашій роботі", - говорить голова правління АТ "Миколаївгаз" Тетяна Бузовська.

02 вересня АТ "Миколаївгаз" підписав Меморандум про співпрацю з Миколаївською міською радою та департаментом з надання адміністративних послуг. Компанія отримала можливість використовувати реєстр демографічних даних мешканців Миколаєва спільно з ЦНАП. Відтепер менеджери Центру обслуговування клієнтів формуватимуть її на місці.

АТ "Миколаївгаз" активно продовжує розвивати системний підхід до обслуговування споживачів газу. Тож, підписання такого Меморандуму про співпрацю є важливим нашим кроком у напрямку підвищення якості надання послуг.

В свою чергу, мер міста додав, що система ефективно працюватиме лише за умови, що кожен мешканець міста хоча б раз звернеться до ЦНАП з метою актуалізації своїх даних.

Довідка про компанію:

АТ "Миколаївгаз" - газорозподільна компанія, що здійснює свою діяльність на території  Миколаївської області у співпраці з брендом РГК.

Регіональна Газова Компанія – сервісна компанія, яка розробляє інноваційні та комплексні рішення для енергетичного сектору, спрямовані на підвищення якості клієнтського обслуговування, модернізацію галузі та впровадження європейських стандартів роботи операторів ГРМ. Під брендом РГК працює 20 газорозподільних компаній, в яких зайняті 38 тисяч фахівців. Вони обслуговують 250 тис. км газопроводів та понад 8 млн. споживачів газу.

АТ "Миколаївгаз" експлуатує 8,7 тис. км газопроводів і забезпечує природним газом 8 міст, 14 селищ міського типу та 313 сіл області.

Клієнтами компанії є понад 349 тис. побутових споживачів Миколаївської області, а також 2,8 тис. підприємств, установ і організацій.

У 2019 році АТ "Миколаївгаз" доставила своїм клієнтам  429,5 млн куб.м газу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА