17:05 07.10.2020

Понад 100 клієнтів "Миколаївгазу" замовили безкоштовне обстеження мереж своїх домівок по акції

2 хв читати
Понад 100 клієнтів "Миколаївгазу" замовили безкоштовне обстеження мереж своїх домівок по акції

Дбаючи про безпеку споживачів газу, з 10 по 30 вересня компанія "Миколаївгаз" провела акцію для своїх клієнтів. Усі, хто сплатив у цей період за розподіл газу до кінця року, мали можливість отримати технічне обстеження газових мереж своєї оселі безкоштовно.

За доставку газу у вересні розрахувались майже 225 тисяч споживачів. 10% з них провели платежі до кінця року. Безкоштовне обстеження мереж замовили трохи більше 100 клієнтів.

"Заявки на проведення безкоштовного технічного огляду мереж подали 117 клієнтів нашої компанії. З 01 жовтня ми вже направили бригади на обслуговування згідно складених графіків. За тиждень вже виконали майже 90% заявок" - говорить технічний директор АТ "Миколаївгаз" Дмитро Грицай.

Варто зазначити, що при обстеженні мереж споживачів-учасників акції майже в кожному другому випадку газовики виявляють витоки газу. До слова, лише за останній тиждень до аварійно-диспетчерської служби "104" надійшло 166 викликів, 145 з яких пов’язані з запахом газу в приміщенні. Тож споживачі, які досі не обстежили мережі свого будинку, мають невідкладно подбати про їх технічний стан та власну безпеку.

Нагадуємо, що з 2018 року послуга з технічного обслуговування внутрішньобудинкових газових мереж стала ринковою і вже не входить до тарифу "Миколаївгазу". Наразі вона надається лише на договірних засадах. Споживач самостійно обирає виконавця робіт серед спеціалізованих організацій, які мають відповідний дозвіл Держпраці. У тариф на розподіл природного газу "Миколаївгазу" кошти на цю послугу не закладені.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА