10:37 26.10.2020

АТ "Дніпрогаз" підготував газорозподільну систему до опалювального сезону

2 хв читати
АТ "Дніпрогаз" підготував газорозподільну систему до опалювального сезону

Цього року компанія АТ "Дніпрогаз" спрямувала 31,4 млн грн на забезпечення сталої та безаварійної роботи системи газопостачання Дніпра та Дніпровського району під час осінньо-зимового періоду.

Для підвищення рівня безпеки та надійного газопостачання клієнтів з початку року фахівці "Дніпрогазу" модернізували та реконструювали близько 1 км застарілих сталевих газопроводів, провели реконструкцію 5 ГРП з повною заміною обладнання. Також співробітники компанії модернізували 9 ШГРП, замінили 10 засувок у газових колодязях та більше 250  кранів на газопроводах-вводах у житлові будинки, встановили 56 сигналізаторів аварійного тиску, побудували 1 станцію  катодного захисту.

"На території ліцензійної діяльності нашої компанії понад 62% газопроводів побудовані більше 30 років тому. Саме тому виконання робіт з модернізації та реконструкції газопроводів і складових ГРМ є надзвичайно важливим, – коментує технічний директор АТ "Дніпрогаз" Юрій Безпрозваний. – Згідно затвердженого державним регулятором плану заходів ми продовжуємо виконання усіх першочергових регламентних робіт на системі газопостачання, які забезпечать стабільну та надійну доставку природного газу до споживачів, особливо в період низьких температур". 

Усі кошти, що надходять від дніпрян у вигляді плати за доставку газу, спрямовуються на утримання газорозподільних мереж і споруд на них, модернізацію, капітальні та поточні ремонти, підтримання належного тиску в газорозподільній системі, повноцінну роботу аварійно-диспетчерської служби "104". Так, з початку року працівниками АДС було опрацьовано більше 13,2 тис викликів від споживачів, з яких 8,9 тис стосувались наявних витоків газу з газопроводів.

Довідка:

АТ "Дніпрогаз" - газорозподільна компанія, що працює під брендом РГК (Регіональна Газова Компанія) на території м. Дніпра та Дніпровського району.

Регіональна Газова Компанія – сервісна компанія, яка розробляє інноваційні та комплексні рішення для енергетичного сектору, спрямовані на підвищення якості клієнтського обслуговування, модернізацію галузі та впровадження європейських стандартів роботи операторів ГРМ. Під брендом РГК працює 20 газорозподільних компаній, в яких зайняті 38 тисяч фахівців. Вони обслуговують 250 тис км газопроводів та понад 8 млн споживачів газу.

У 2019 році АТ "Дніпрогаз" доставило для 400 тис своїх клієнтів близько 800 млн кубометрів газу. Загальна протяжність газопроводів, що обслуговує компанія, складає близько 5,5 тис км.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА