14:36 09.11.2020

З початку року споживання газу у Дніпрі скоротилось на 9%

2 хв читати
З початку року споживання газу у Дніпрі скоротилось на 9%

За 10 місяців 2020 року АТ "Дніпрогаз" було розподілено 474,8 млн. куб. м газу, що на 9,3% (48,6 млн. куб. м) менше обсягів споживання у аналогічному періоді 2019 року.

 

Зниження обсягів газоспоживання на 17,8% або на 41,9 млн. куб. м спеціалісти компанії фіксують серед промислових підприємств. Обсяги споживання енергоресурсу підприємствами ТКЕ також знизились на 13,6 млн. куб. м (9,8%), що обумовлено аномально теплими температурами у першому кварталі 2020 року. Збільшили газоспоживання побутові клієнти, використавши на 8,3 млн. куб. м (5,9%) більше газу.

 

У 2019 році збитки компанії за надання послуг з розподілу блакитного палива сягнули 272,5 млн грн. До кінця 2020 року сума збитків компанії може сягнути 80 млн грн.

 

"Наприкінці жовтня нами було надано на розгляд до НКРЕКП проект структури тарифу на послуги з розподілу природного газу на 2021 рік, – розповідає фінансовий директор компанії Лілія Кузнецова. - За підрахунками спеціалістів економічно обґрунтований тариф для АТ “Дніпрогаз” на послуги розподілу має складати 2,59 грн за 1 кубометр на місяць (без ПДВ). Затвердження такого тарифу дозволить стабілізувати фінансовий стан компанії і вирішити ряд боргових проблем попередніх років".

 

Не дивлячись на наявні проблеми та скрутне фінансове становище, персонал компанії виконує усі першочергові регламентні роботи, спрямовані на забезпечення безперебійної та безаварійної доставки газу для клієнтів.

 

Спеціалісти АТ "Дніпрогаз" продовжують своєчасно та якісно виконувати роботи на розподільних газопроводах, що мінімізує ризики аварійних ситуацій, забезпечить безперебійний розподіл газу до промислових підприємств, котелень, житлових будинків та дозволить провести опалювальний сезон 2020-2021 років без збоїв.

Довідка:

АТ "Дніпрогаз" - газорозподільна компанія, що працює під брендом РГК (Регіональна Газова Компанія) на території м. Дніпра та Дніпровського району.

Регіональна Газова Компанія – сервісна компанія, яка розробляє інноваційні та комплексні рішення для енергетичного сектору, спрямовані на підвищення якості клієнтського обслуговування, модернізацію галузі та впровадження європейських стандартів роботи операторів ГРМ. Під брендом РГК працює 20 газорозподільних компаній, в яких зайняті 38 тисяч фахівців. Вони обслуговують 250 тис км газопроводів та понад 8 млн споживачів газу.

У 2019 році АТ "Дніпрогаз" доставило для 400 тис своїх клієнтів близько 800 млн кубометрів газу. Загальна протяжність газопроводів, що обслуговує компанія, складає близько 5,5 тис км.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Вирішення проблем трудоресурсного забезпечення в Україні: сучасна економічна модель, освіта та житлові умови

АЛЛО передаватиме з кожної онлайн-оплати 100 гривень на медичні інновації в Superhumans Center

Sense SuperApp увійшов у ТОП-5 цифрових банків для бізнесу в регіоні

Чому саме індукція: 5 переваг трендової плити

Найцікавіші, найкреативніші та найоригінальніші подарунки для твоєї коханої жінки

1,15 млрд грн клієнти Sense Bank вклали у військові облігації

"Відчувай! Проявляй! Рухайся далі!": який вектор обрав девелопер ТРК в Україні Arricano для ініціатив у новому сезоні?

Poligon Project представляє BEREZEN - виставку сучасного мистецтва у Київському просторі живої культури «Кудрявка»

5,2 мільйона гривень на розвиток жіночого підприємництва: стартує новий сезон візійного акселератора "Відважна 2. Масштабування та діджиталізація"

28 березня відбудеться захід ProfVentFasad

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА