14:14 05.01.2021

У Вінниці відкрили сучасний Центр навчання та розвитку РГК

2 хв читати
У Вінниці відкрили сучасний Центр навчання та розвитку РГК

24 грудня АТ "Вінницягаз" відкрив третій в Україні Центр навчання та розвитку під брендом РГК. Це сучасний інноваційний простір для навчання та підвищення кваліфікації газовиків. Вони вдосконалюватимуть свої навички для покращення якості надання послуг клієнтам. Подібні центри уже функціонують в Івано-Франківську та Харкові.

 

У Вінницькому центрі поєднані сучасні навчальні технології, професійне обладнання та продуманий дизайн. Усе це дозволяє проводити як теоретичні, так і практичні заняття з високою ефективністю.

 

"Основне призначення  Центру навчання та розвитку – надання знань, формування практичних вмінь та навичок, необхідних в роботі персоналу, розвиток особистих якостей працівників. Щомісяця тут проходитимуть навчання близько 200 працівників акціонерних товариств "Вінницягаз", "Хмельницькгаз", "Житомиргаз" та інших", – говорить голова правління АТ "Вінницягаз" Олександр Кривак.

 

На базі Центру сформовано 4 навчально-тренінгові зони: теоретичний та практичний класи, віртуальний клас 3D та тренувальний майданчик. Кожна з навчальних зон розрахована на одночасне перебування до 25 слухачів.

 

Клас для теоретичних занять оснащений сучасною мультимедійною системою та комп’ютерною технікою. Для слухачів встановлені зручні крісла та парти-трансформери. Передбачено також зону відпочинку для кава-пауз та міні-бібліотеку, де представлена література з охорони праці та технічної безпеки, особистісного розвитку тощо.

 

Практичні навички слухачі відпрацьовуватимуть на спеціально облаштованому тренувальному майданчику. Тут зібрано всі елементи газорозподільної мережі Вінницької області та України. Майданчик оснащений діючою системою газопостачання, тому на ньому можна не лише напрацьовувати практичні вміння слухачів, а й проводити конкурси фахової майстерності.

 

Заняття у Центрі навчання та розвитку АТ "Вінницягаз" проводитимуть 10 тренерів, 5 з яких уже пройшли відповідну підготовку. З лютого місяця 2021 року тренінги відбуватимуться на регулярній основі. Передбачена можливість для проведення дистанційних занять на випадок карантинних обмежень.

 

 

 

Довідка: Регіональна Газова Компанія - сервісна компанія, яка розробляє інноваційні та комплексні рішення для енергетичного сектора, орієнтовані на підвищення якості клієнтських обслуговування, модернізації галузі та впровадження європейських стандартів роботи операторів ГРМ. Під брендом РГК працює 20 газорозподільних компаній, в яких зайнято 38 тисяч фахівців. Вони обслуговують 250 тис. км газопроводів і більше 8 млн. споживачів газу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

Як перемогти в енергетичній війні з Росією

Катування на окупованих територіях України: The Reckoning Project подав позов в Аргентині

Інтернет магазин пружин – підбір пружин за розмірами, каталог пружин з розмірами, продаж пружин

25 квітня в Києві відбудеться форум "Надлюди" від Forbes Ukraine

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА