16:51 05.02.2021

Понад 23 тис. споживачів "Миколаївгазу" оцінили зручність Viber-бота 7104ua

3 хв читати
Понад 23 тис. споживачів "Миколаївгазу" оцінили зручність Viber-бота 7104ua

Щодня серед клієнтів АТ "Миколаївгаз" зростає популярність онлайн-сервісів 104.ua. Зручність користування Особистим кабінетом оцінили 125 тисяч споживачів газу Миколаївській області. Також затребуваним є і Viber-бот 7104ua. Ним користуються майже 24 тисячі клієнтів компанії.

Тільки в 2020 році в Особистому кабінеті зареєструвалося понад 30 тисяч споживачів. Сервіси дають можливість самостійно вносити показання газових лічильників, платити за доставку газу, контролювати розрахунки, планувати подальше використання енергоносія, при необхідності переглядати історію передачі показань, нарахувань і оплат.

"Наша компанія стрімко розвивається, і ми намагаємося йти в ногу з часом, щоб надати нашим клієнтам високий і максимально комфортний рівень сервісу. У минулому році саме Viber-бот став найдоступнішим сервісом. Він легкий у використанні і дозволяє супроводжувати до п'яти особових рахунків. Таким чином, наші клієнти можуть допомогти батькам, родичам або навіть літнім сусідам передавати показання, контролювати рахунки і навіть здійснювати оплати онлайн", - розповідає комерційний директор АТ "Миколаївгаз" Віталій Нестеренко.

Дуже корисна функція Viber-бота - фотофіксація показань. Вона допомагає уникнути помилок при введенні цифр з лічильника і наступних розбіжностей в нарахуваннях, тому що дані закріплюються документально.

Однозначною перевагою онлайн-сервісів є можливість оплатити за доставку газу вього за кілька хвилин і з мінімальною комісією. Маючи такий зручний сервіс, споживачам газу не потрібно виходити з дому або чекати паперової квитанції, щоб здійснити оплату, адже і Особистий кабінет, і Viber -бот завжди "під рукою" в постійному доступі з усією необхідною інформацією.

"До кінця року повністю за доставку газу розрахувалися більше 90% споживачів. В умовах карантину, коли потрібно поберегти здоров'я і зайвий раз не відвідувати такі людні місця, як, наприклад, відділення банків, думаю, саме онлайн-сервіси 104.ua допомогли багатьом нашим клієнтам зустріти Новий рік без боргів. А ми, в свою чергу, вдячні їм за своєчасну оплату наших послуг", - говорить Віталій Нестеренко.

 

Довідка про компанію:

АТ "Миколаївгаз" - газорозподільна компанія, що здійснює свою діяльність на території  Миколаївської області у співпраці з брендом РГК.

Регіональна Газова Компанія – сервісна компанія, яка розробляє інноваційні та комплексні рішення для енергетичного сектору, спрямовані на підвищення якості клієнтського обслуговування, модернізацію галузі та впровадження європейських стандартів роботи операторів ГРМ. Під брендом РГК працює 20 газорозподільних компаній, в яких зайняті 38 тисяч фахівців. Вони обслуговують 250 тис. км газопроводів та понад 8 млн. споживачів газу.

АТ "Миколаївгаз" експлуатує 8,7 тис. км газопроводів і забезпечує природним газом 8 міст, 14 селищ міського типу та 313 сіл області.

Клієнтами компанії є понад 349 тис. побутових споживачів Миколаївської області, а також 2,8 тис. підприємств, установ і організацій.

У 2020 році АТ "Миколаївгаз" доставила своїм клієнтам  421,5 млн куб.м газу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА