15:32 15.02.2021

Більше 230 тис клієнтів "Дніпрогазу" користуються онлайн-сервісами 104.ua

3 хв читати
Більше 230 тис клієнтів "Дніпрогазу" користуються онлайн-сервісами 104.ua

За минулий рік майже 40 тисяч споживачів газу Дніпра та Дніпровського району долучилися до онлайн-сервісів на оновленій платформі 104.ua.  Найпопулярнішими з них є "особистий кабінет" та Viber-бот 7104ua. На даний час ними користуються майже 57% клієнтів АТ "Дніпрогаз".

Вже більше шести років клієнти "Дніпрогазу" мають можливість своєчасно передавати показання газових лічильників, стежити за станом особових рахунків, завантажувати квитанції, оплачувати послуги з газопостачання та отримувати онлайн консультації через дистанційні сервіси сайту 104.ua. За цей час переваги та зручності онлайн взаємодії з газовою компанією оцінили понад 230 тис споживачів Дніпра та Дніпровського району. 

З листопада 2020 року можливості "особистого кабінету" на онлайн платформі 104.ua були суттєво розширені. Для споживачів газу реалізована можливість з одного акаунта управляти одночасно 25 особовими рахунками у різних газових компаніях, незалежно від їх географічного розташування. Таким чином клієнти можуть контролювати стан не лише свого особового рахунку, а й родичів, які, наприклад, не користуються інтернетом.

Однією з найголовніших переваг, яка з’явилась в оновленій системі, стала можливість оплати за газ та його розподіл в "один клік". Зарахування коштів за двома рахунками проводиться одним платежем і дозволяє заощадити на комісії банківської установи.

"Ми фіксуємо постійне збільшення кількості нових реєстрацій на сайті 104.ua. Особливо стрімко ця цифра зросла в період пандемії, - коментує менеджер регіонального розвитку ТОВ “104.ЮА” Марина Коваленко. – Щомісяця в середньому близько 3 тисяч дніпрян долучаються до користування "особистим кабінетом", мобільними додатками та чат-ботами, що підтверджує їх зручність та корисність".

Так, вже близько 26 тисяч клієнтів "Дніпрогазу" долучились до швидкого та легкого у використанні чат-боту 7104ua у месенджері Viber. Реєстрація у чат-боті дозволяє швидко передавати показання лічильника і сплачувати за газ та його доставку онлайн. Підписавшись на паблік-аккаунт, можна отримати доступ до даних особового рахунку, слідкувати за його станом, переглядати історію оплат і показань лічильників. 

Ключовою перевагою чат-боту 7104ua у Viber є можливість підтвердити передані показання лічильників газу фотографією. Така функція була розроблена з метою коригування показань лічильників газу, що були внесені з помилками. Варто зазначити, що коригування помилкових показань відбувається автоматично, тож споживачам більше не треба звертатися з цією проблемою до Клієнтського простору компанії та чекати візиту контролера.

Нагадуємо, що окрім "особистого кабінету" та чат-боту 7104ua у Viber спеціалістами АТ "Дніпрогаз" розроблено широкий спектр інших зручних сервісів для споживачів газу. Серед них паблік-аккаунт ua7104_bot у Telegram,  мобільні додатки 104Mobile для Android та 104Mobile Light для iPhone. Також фахівці компанії надають консультації клієнтам за номерами Контакт-центру: (056) 78-78-104 та (067) 62-63-104.

Довідка:

104.ua – це єдиний сервіс для споживачів природного газу в Україні, можливості якого в 2019 році забезпечили 100 млн контактів з клієнтами. Найбільш популярними є онлайн послуги: особистий кабінет, який обслуговує 2,8 млн клієнтів щомісяця, 104 Бізнес онлайн – сервіс для бізнесу, мобільні додатки 104 Mobile та 104 Mobile Light, Viber-bot 7104ua і Telegram 7104ua. Контакт-центр 104.ua забезпечує 45 млн контактів з клієнтами на рік. Сервіс 104.ua включає в себе також мережу зі 120 центрів обслуговування клієнтів "104.ua Клієнтській простір" в 16 областях. Центри щорічно обслуговують 5 млн клієнтів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА