09:30 24.02.2021

Клієнти "Харківміськгазу" шість років користуються онлайн-сервісами

2 хв читати
Клієнти "Харківміськгазу" шість років користуються онлайн-сервісами

Клієнти "Харківміськгазу" більше шести років користуються онлайн-сервіси компанії. Топовими сервісами стали Особистий кабінет, до нього приєдналося понад 150 тис.потребітелей газу, а також Viber-бот 7104ua

В онлайн сервісах можливо своєчасно передавати показання газових лічильників, стежити за станом особових рахунків, завантажувати квитанції, оплачувати послуги з доставки природного газу і за газ. Головною перевагою, яке з'явилася в оновленій системі, стала можливість оплати за газ і його доставку в "один клік". Зарахування коштів за двома рахунками проводиться одним платежем і дозволяє заощадити клієнту на комісії банку.

З 2020 року можливості особистого кабінету на онлайн платформі 104.ua були істотно розширені. Клієнти "Харківміськгазу" можуть управляти з одного аккаунта одночасно 25 особовими рахунками, допомагаючи контролювати стан рахунків родствіннікам.

Ключова перевага чат-бота Viber 7104ua - можливість підтвердити передані показання лічильників газу фотографією. Така функція була розроблена з метою коригування показань лічильників газу, які були внесені з помилками. Коригування помилкових показань відбувається автоматично, без звернення до Клієнтське простір компанії і візиту контролера.

Крім Особистого кабінету і чат-бота 7104ua в Viber існують і інші онлайн-сервіси, серед них паблік-аккаунт 7104_bot в Telegram, мобільні додатки 104Mobile для Android і 104Mobile Light для iPhone.

Контакт-центр консультує клієнтів за телефонами: (057) 766 51 04 та (067) 01 07 104.

Довідка:

104.ua - це єдиний сервіс для споживачів природного газу в Україні, можливості якого в 2019 році забезпечили 100 млн контактів з клієнтами. Найбільш популярними є онлайн послуги: Особистий кабінет(обслуговує 2,8 млн клієнтів щомісяця), 104 Бізнес онлайн, мобільні додатки 104 Mobile і 104 Mobile Light, Viber-bot 7104ua і Telegram 7104ua. Контакт-центр 104.ua забезпечує 45 млн контактів з клієнтами в рік. Сервіс 104.ua включає в себе також мережа з 120 центрів обслуговування клієнтів 104.ua Клієнтського простору в 16 областях країни.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА