15:11 26.02.2021

Упродовж минулого року "Житомиргаз" приєднав 817 нових споживачів до газових мереж

2 хв читати
Упродовж минулого року "Житомиргаз" приєднав 817 нових споживачів до газових мереж

У 2020 році до газорозподільної системи Житомирської області приєдналося 817 нових споживачів, що на 12 % більше, ніж у 2019 році. Найбільше нових споживачів у Житомирському районі.

Для того, щоб скористатись послугами стандартного чи нестандартного приєднання мешканцям Житомира та області потрібно звернутися до найближчого Клієнтського простору 104.ua. Сучасна мережа налічує 16 центрів, які знаходяться в районних центрах та містах області.

Клієнту достатньо подати відповідну заяву, заповнити опитувальний лист і укласти договір. Далі фахівці супроводжують та консультують замовника  протягом усього процесу отримання послуги.

Основною перевагою процедури приєднання до газових мереж є скорочення термінів і спрощення порядку підключення. Відтак, за відсутності зауважень до документів, впродовж 10 робочих днів з дня реєстрації заяви газорозподільна компанія видає замовнику проекти договорів, техумов та відповідні рахунки. Відповідно до чинного законодавства, виконання комплексу робіт із стандартного приєднання об'єкта або земельної ділянки проводиться протягом трьох місяців.

АТ "Житомиргаз" надає повний пакет послуг з будівництва та підключення внутрішньобудинкових мереж.  Досвідчені та вискоковаліфіковані спеціалісти виконують роботи будь-якої складності з проектування, будівельно-монтажних та пусконалагоджувальних робіт, підбору необхідного обладнання та підключення об'єктів.

Нагадуємо, що вартість робіт стандартного приєднання встановлюється НКРЕКП. Зокрема, на Житомирщині, в залежності від типорозміру лічильника та місцевості, вартість становить від 14 364.00 грн до 21 396.00 грн (з ПДВ).

Довідка: Регіональна Газова Компанія – сервісна компанія, яка розробляє інноваційні та комплексні рішення для енергетичного сектору, спрямовані на підвищення якості клієнтського обслуговування, модернізацію галузі та впровадження європейських стандартів роботи операторів ГРМ. Під брендом РГК працює 20 газорозподільних компаній, в яких зайняті 38 тисяч фахівців. Вони обслуговують 250 тис. км газопроводів та понад 8 млн. споживачів газу.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

5 причин, чому стежити за футболом варто на Sport.ua

Тиждень з Київською оперою на Подолі – 22 – 28 квітня

Лана Зеркаль закликає до прискорення інтеграції енергетичних ринків та залучення приватного сектору

Бейсболки: чому варто придбати та як вибрати ідеальну модель

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА