16:43 19.03.2021

"Вінницягаз" долучив 15 000 клієнтів до технічного обслуговування внутрішніх газових мереж

2 хв читати
"Вінницягаз" долучив 15 000 клієнтів до технічного обслуговування внутрішніх газових мереж

2,5 тисяч підприємств Вінницької області уклали з АТ "Вінницягаз" договори з технічного обслуговування внутрішньобудинкових газових  мереж. На початок березня поточного року акти розмежування експлуатаційної відповідальності підписали 1,8 тис. багатоквартирних будинків. Більш як 750 багатоповерхівок та понад 11 тис. приватних садиб уклали договори та здійснили фахове технічне обслуговування газових мереж і обладнання.

"Можемо констатувати позитивну динаміку у підписанні договорів на технічне обслуговування газових мереж. Клієнти свідомо дбають про безпеку у споживанні природного газу. Так, станом на початок березня поточного року, договори на техобслуговування газопроводів та газового обладнання з АТ "Вінницягаз" уклали одинадцять тисяч приватних домоволодінь, понад сімсот п’ятдесят ОСББ та управляючих компаній. Ще близько тисячі багатоповерхівок та понад сто тисяч садиб уже мають підписані з Вінницягазом акти розмежування балансової належності та експлуатаційної відповідальності. Наша компанія виконує увесь спектр послуг, пов’язаних з обслуговуванням мереж. У нас працюють провідні фахівці галузі, які виконують роботи будь-якого рівня складності", - розповів технічний директор АТ "Вінницягаз" Ігор Дорошенко.

З 2019 року послуга технічного обслуговування надається на ринкових умовах. Законом обумовлено: відповідальність за стан газових приладів та систем газопостачання несуть власники або балансоутримувачі будівель. Споживачі самостійно обирають підрядника, який має дозвіл та надає послуги з технічного обслуговування газорозподільних мереж.

Відсутність регулярного технічного обслуговування впливає на аварійність газових мереж й є підставою для припинення постачання природного газу.

Отримати послугу з комплексного обслуговування газових мереж від АТ "Вінницягаз" можна у 104.ua Клієнтському просторі або контакт-центрі за телефонами: 067-01-10-104, (0432) 509-104.

 

 

Довідка: Регіональна Газова Компанія - сервісна компанія, яка розробляє інноваційні та комплексні рішення для енергетичного сектора, орієнтовані на підвищення якості клієнтських обслуговування, модернізації галузі та впровадження європейських стандартів роботи операторів ГРМ. Під брендом РГК працює 20 газорозподільних компаній, в яких зайнято 38 тисяч фахівців. Вони обслуговують 250 тис. км газопроводів і більше 8 млн. споживачів газу.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА