16:06 24.03.2021

"Дніпрогаз" забезпечує технічне обслуговування газових мереж у 1,7 тис. багатоквартирних будинків

2 хв читати
"Дніпрогаз" забезпечує технічне обслуговування газових мереж у 1,7 тис. багатоквартирних будинків

АТ "Дніпрогаз" на договірних засадах здійснює технічне обслуговування внутрішньобудинкових газових мереж (ТО ВБСГ) у понад 1,7 тис. житлових будинках Дніпра та Дніпровського району. Станом на 1 березня 2021 року акти розмежування балансової належності та експлуатаційної відповідальності на території ліцензійної діяльності компанії підписані з 3,4 тис. багатоквартирних будинків.  

З 2019 року послуга з технічного обслуговування надається на ринкових умовах. Відповідальність за безпечну експлуатацію внутрішньобудинкових газових мереж та газових приладів несуть власники або управителі будинків. Вони зобов’язані підписати акт розмежування балансової належності, який визначить зони відповідальності Оператора ГРМ та власників/управителів житлового фонду. Наступним кроком є вибір спеціалізованої підрядної компанії, яка має ліцензію та дозвіл на виконання робіт з ТО газових мереж загального користування. Після підписання договору відповідальність за безпечну експлуатацію газових мереж переходить до надавача послуги.

"З газовими мережами наша компанія працює майже 65 років. Цілком логічно, що персонал АТ "Дніпрогаз" є беззаперечним лідером у наданні послуг з технічного обслуговування мереж. Наші фахівці мають необхідну кваліфікацію для виконання робіт будь-якої складності, - коментує директор з капітального будівництва АТ "Дніпрогаз" Володимир Ткаченко. – Ми дякуємо  клієнтам, які звернулись з цією задачею саме до нас та розуміємо свою відповідальність, адже своєчасне технічне обслуговування мереж – це безпека споживачів газу".

З понад 1,7 тис багатоповерхівок, газові мережі яких обслуговують спеціалісти "Дніпрогазу" - майже 50 ОСББ. Однак у Дніпрі нараховується 1,5 тис ОСББ, управителі яких відмовляються підписувати акти розмежування та нехтують вимогами законодавства щодо забезпечення своєчасного ТО будинкових газових мереж. Така ситуація призводить до підвищення рівня аварійності газогонів загального користування та наражає на небезпеку самих мешканців.

Для отримання консультацій або укладання договору на технічне обслуговування споживачі природного газу можуть звернутися до 104.ua Клієнтського простору на вул. Паторжинського, 24 або зателефонувати до Контакт-центру за номерами (056) 78-78-104 або (067) 62-63-104.

Довідка:

АТ "Дніпрогаз" - газорозподільна компанія, що працює під брендом РГК (Регіональна Газова Компанія) на території м. Дніпра та Дніпровського району.

Регіональна Газова Компанія – сервісна компанія, яка розробляє інноваційні та комплексні рішення для енергетичного сектору, спрямовані на підвищення якості клієнтського обслуговування, модернізацію галузі та впровадження європейських стандартів роботи операторів ГРМ. Під брендом РГК працює 20 газорозподільних компаній, в яких зайняті 38 тисяч фахівців. Вони обслуговують 250 тис км газопроводів та понад 8 млн споживачів газу.

Щорічно АТ "Дніпрогаз" доставляє для 400 тис своїх клієнтів близько 800 млн кубометрів газу. Загальна протяжність газопроводів, що обслуговує компанія, складає близько 5,5 тис км.

 

 

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА