15:25 08.04.2021

Пів тисячі клієнтів Харківміськгазу вирішили замінити газове обладнання

2 хв читати
Пів тисячі клієнтів Харківміськгазу вирішили замінити газове обладнання

До 104 ua Клієнтських просторів з початку року звернулися більше 400 клієнтів за консультаціями щодо встановлення та заміни газового обладнання.

Газове обладнання - важлива складова комфортного та енергоефективного споживання газу. За фаховими індивідуальними консультаціями, споживачі природного газу звертаються до Персональних менеджерів у 104 ua Клієнтські простори. Тут можна ознайомитися з переліком послуг з приєднання та реконструкції, замовити комплексне виконання газифікаціїї, заощадивши кошти і час, підібрати газове обладнання та укласти договір на сервісне обслуговування.

При підборі газового обладнання для опалення та гарячого водопостачання спеціалісти радять врахувати:

- систему опалення (поверхнева, радіаторна, повітряна);

- матеріал, з яких побудовано теплові мережі;

- загальну опалювальну площу;

- тепловтрати (вентиляція, вікна, двері, утеплення стін, стелі будинку та матеріали з яких збудовано будинок);

- кількість постійно проживаючих мешканців.

 Якщо у споживача невелика площа приміщення – немає сенсу ставити потужне обладнання і навпаки. Надавати перевагу краще обладнанню від провідних виробників, експлуатаційний термін якого становить не менше 10 років та яке підлягає гарантійному сервісному обслуговуванню.

Часто клієнти, аби заощадити кошти, купують обладнання, завезене з-за кордону, яке було у користуванні. Переважна більшість такого обладнання, була замінена першим власником, через закінчення гарантійного строку обслуговування, воно пропрацювало більше 10 років. У момент покупки, клієнти справді економлять. Проте втрачають одразу після встановлення обладнання, яке вже було у користування, адже воно споживає на 20-30% більше газу. Після закінчення гарантійного строку обслуговування, демонтажі і повторному встановленні на нову газову мережу, обладнання часто виходить з ладу, а запчастин на заміну немає, тому що дане обладнання, наприклад, було знято з виробництва.

Для тривалої експлуатації котла, потрібно дбати про вчасне технічне обслуговування. Проводити регламентні роботи мінімум 1 раз на рік.

Наразі у 104.ua Клієнтських просторах клієнти можуть придбати необхідне газове обладнання від провідних виробників з гарантією та з подальшим технічним обслуговуванням. А також є можливість укласти договір на технічне обслуговування вже встановленого газового обладнання.

Котли, водонагрівачі, лічильники, модеми, сигналізатори – все необхідне, для комфорту та затишку в оселях.

Довідка: Регіональна Газова Компанія – сервісна компанія, яка розробляє інноваційні та комплексні рішення для енергетичного сектору, спрямовані на підвищення якості клієнтського обслуговування, модернізацію галузі та впровадження європейських стандартів роботи операторів ГРМ. Під брендом РГК працює 20 газорозподільних компаній, в яких зайняті 38 тисяч фахівців. Вони обслуговують 250 тис. км газопроводів та понад 8 млн. споживачів газу.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА