12:24 27.04.2021

З початку року фахівці 104.ua клієнтського простору у Дніпрі надали 65 тис консультацій

2 хв читати
З початку року фахівці 104.ua клієнтського простору у Дніпрі надали 65 тис консультацій

Впродвж 2021 року менеджери 104.ua клієнтського простору у Дніпрі опрацювали 65 тисяч звернень громадян. Щомісяця за консультаціями до газовиків звертаються близько 22 тис споживачів природного газу Дніпра та Дніпровського району.

 

У зв’язку з продовженням адаптивного карантину, консультування клієнтів відбувається за двома форматами: дистанційно та на особистому прийомі з дотриманням усіх карнтинних вимог. З початку року фахівцями 104.ua клієнтського простору опрацьовано більше 3,7 тис заяв клієнтів. З них - 150 звернень щодо реконструкції систем газопостачання та заміни газових приладів. 75 клієнтів скористались перевагами послуги "Газифікація під ключ". Решта заяв стосувались звірянь платежів за послуги газопостачання, встановлення лічильників, порядку укладання договорів на розподіл природного газу.   

 

"Нині персональні менеджери клієнтського простору консультують споживачів за усіма послугами, що надає підприємство: від укладання договорів, здійснення перерахунків і консультацій по особовому рахунку, до оформлення договорів та технічної документації на проведення реконструкції або підключення до газової мережі, заміни газового обладнання", - зазначає менеджер з регіонального розвитку компанії 104.ЮА Юлія Півень.

 

Віднедавна у "Дніпрогазі" можна замовити комплексну послугу приєднання "Газ під ключ". Щоб газифікувати будинок чи підприємство, жителям Дніпра та Дніпровського району потрібно звернутися із заявою до 104.ua клієнтського простору на вул. Паторжинського, 24. Проект кожного клієнта контролює персональний менеджер, який у процесі робіт допоможе  індивідуально підібрати газове обладнання.

 

Нагадуємо, що передати показання лічильника, перевірити власний особовий рахунок та здійснити оплату за послуги розподілу природного газу клієнти компанії можуть самостійно за допомогою зручних онлайн-сервісів на вибір: через "Особистий кабінет" на сайті 104.ua, мобільними додатками 104 Mobile (для Android) і 104 Mobile Light (для iOS), а також чат-ботами 7104ua в Viber і ua7104_bot в Telegram, або зателефонувавши до Контакт-центру АТ "Дніпрогаз".

 

 

Довідка:

104.ua – це єдиний сервіс для споживачів природного газу в Україні, можливості якого в 2019 році забезпечили 100 млн контактів з клієнтами. Найбільш популярними є онлайн послуги: Особистий кабінет, який обслуговує 2,8 млн клієнтів щомісяця, 104 Бізнес онлайн – сервіс для бізнесу, мобільні додатки 104 Mobile та 104 Mobile Light, Viber-bot 7104ua і Telegram 7104ua. Контакт-центр 104.ua забезпечує 45 млн контактів з клієнтами на рік. Сервіс 104.ua включає в себе також мережу зі 120 центрів обслуговування клієнтів "104.ua Клієнтській простір" в 16 областях. Центри щорічно обслуговують 5 млн клієнтів.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

Як перемогти в енергетичній війні з Росією

Катування на окупованих територіях України: The Reckoning Project подав позов в Аргентині

Інтернет магазин пружин – підбір пружин за розмірами, каталог пружин з розмірами, продаж пружин

25 квітня в Києві відбудеться форум "Надлюди" від Forbes Ukraine

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА