11:44 29.04.2021

"Харківміськгаз" виконав 150 реконструкцій з початку року

2 хв читати
"Харківміськгаз" виконав 150 реконструкцій з початку року

АТ "Харківміськгаз" надав послуги з реконструкції газових мереж майже 150 клієнтам. До кінця року компанія планує виконати до пів тисячі замовлень й пропонує споживачам скористатися комплексною послугою, звернувшись до 104.ua Клієнтського простору.

Послуга реконструкції мереж – це складний комплекс робіт. Реконструкція проводиться, якщо споживачу газу необхідно змінити місце розташування газових мереж, газового лічильника, котла чи колонки, замінити старе газове обладнання на нове, встановити додаткові газові прилади чи демонтувати існуючі.

Реконструкція передбачає кілька етапів: виготовлення технічних умов, розробку проекту, припинення газопостачання на період проведення робіт, демонтаж існуючих та монтаж нових елементів мережі. Далі потрібно перевірити реконструйовану мережу на міцність, герметичність, прийняти в експлуатацію і здійснити пуск газу.

Для того, щоб скористатися комплексною послугою з реконструкціїї від АТ "Харківміськгаз", клієнту необхідно звернутися із заявою у найближчий 104 ua Клієнтський простір. Тут, клієнта зустріне персональний менеджер, який допоможе оформити необхідні документи, проконтролює усі етапи виконання робіт та підібрати газове обладнання. У персонального менеджера одразу можна замовити необхідне газове обладнання та його встановлення, укласти договір на сервісне обслуговування.

Пам’ятайте: здійснювати заміну обладнання мають право виключно ліцензовані фахівці - самовільне втручання до системи газопостачання заборонено законом.

 

Довідково: ознайомитися з новинками газового обладнання, можна на сайті https://market.104.ua

Smart-фаворитами за підсумками минулого року стали: сигналізатор, оснащений удосконаленим напівпровідниковим сенсором з двома датчиками, який виявляє окремо природній і чадний газ та пристрій дистанційної передачі даних 104.UA Smart, який накопичує і зберігає дані не тільки значень обсягу газу, а і змін конфігурації та аварійних ситуацій.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Анатолій Шкрібляк про розширення лінійки каш швидкого приготування ТМ "Добродія"

Вирішення проблем трудоресурсного забезпечення в Україні: сучасна економічна модель, освіта та житлові умови

АЛЛО передаватиме з кожної онлайн-оплати 100 гривень на медичні інновації в Superhumans Center

Sense SuperApp увійшов у ТОП-5 цифрових банків для бізнесу в регіоні

Чому саме індукція: 5 переваг трендової плити

Найцікавіші, найкреативніші та найоригінальніші подарунки для твоєї коханої жінки

1,15 млрд грн клієнти Sense Bank вклали у військові облігації

"Відчувай! Проявляй! Рухайся далі!": який вектор обрав девелопер ТРК в Україні Arricano для ініціатив у новому сезоні?

Poligon Project представляє BEREZEN - виставку сучасного мистецтва у Київському просторі живої культури «Кудрявка»

5,2 мільйона гривень на розвиток жіночого підприємництва: стартує новий сезон візійного акселератора "Відважна 2. Масштабування та діджиталізація"

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА