19:56 06.05.2021

"Автоспецпром" передав 104 реанімобілі ДП "Медичні закупівлі України"

2 хв читати
"Автоспецпром" передав 104 реанімобілі ДП "Медичні закупівлі України"

ТОВ "Автоспецпром" першим серед всіх постачальників пройшло процедуру передачі автомобілів швидкої медичної допомоги державному підприємству "Медичні закупівлі України". Зокрема у четвер, 6 травня ДП було передано 104 реанімобілі ("швидкі" типу С). Їх комплектація та повна відповідність вимогам ДСТУ EN 1789:2015 були засвідчені представниками держпідприємства, регіональних центрів екстреної медичної допомоги та медицини катастроф, а також незалежними експертами. Наразі машини опломбовані та очікують відправлення до регіонів.

"Усі 104 реанімобілі були прийняті з першого разу без зауважень, легко й швидко. Це в черговий раз підтверджує, що ТОВ "Автоспецпром" у своїй роботі безумовно дотримується державних стандартів та сучасних європейських вимог до автомобілів швидкої допомоги. Тепер українські лікарі отримають нові "швидкі" з сучасною медичною технікою, які допоможуть рятувати життя наших співгромадян", – зазначив заступник директора ТОВ "Автоспецпром" Кирило Коморкін.

Він також додав, що найближчим часом почнеться процедура прийому-перевірки 142 "швидких" типу В.

"Як провідний український виробник медичного спецтранспорту, ми розуміємо велику відповідальність у справі забезпечення лікарів якісними та надійними "швидкими". Попри величезний попит на медичне обладнання у всьому світі наша команда доклала всіх зусиль, щоб отримати необхідні складові та якомога швидше виконати замовлення ДП "Медичні закупівлі України", – сказав К. Коморкін.

Нагадаємо, 29 грудня 2020 року між ТОВ "Автоспецпром" та ДП "Медичні закупівлі України" було укладено два договори на постачання спеціалізованого санітарного транспорту екстреної медичної допомоги типу В та типу С у загальній кількості 246 автомобілів. Компанія запропонувала ДП найменшу ціну на "швидкі" серед усіх інших виробників такого транспорту.

Довідково

ТОВ "Автоспецпром" розпочало свою діяльність у 2012 році й сьогодні є провідним виробником автомобілів екстреної (швидкої) допомоги у країні й головним постачальником медичного автотранспорту для державних і приватних медичних установ України. Наприкінці листопада 2020 року компанія отримала сертифікат відповідності від європейського автогіганта PSA Groupe, ставши першим українським виробником "швидких", який отримав документ такого рівня. 

Автомобілі швидкої допомоги виробляються у типах А1, А2, В і С на шасі Citroen, Peugeot і Mercedes. Контроль якості продукції ведеться відповідно до міжнародних стандартів ISO 9001 та ISO 13485 (Менеджмент якості для медичних приладів).

У квітні та травні 2020 року PSA Groupe і ТОВ "Автоспецпром" разом реалізували кампанію з надання допомоги Міністерству охорони здоров'я України та регіональним медичним закладам у підтриманні належного технічного стану "швидких" брендів Peugeot і Citroen. Спільно компанії відремонтували 100 "швидких". 

Groupe PSA (Peugeot Societe Anonyme) – французька автомобілебудівна компанія. Це другий за величиною виробник автомобілів у Європі і власник таких брендів як Citroen, Peugeot, Opel, Vauxhall і DS Automobiles.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

70 тисяч літрів пального передала мережа ОККО для критичної інфраструктури Харківщини – перша віцепремʼєрка

Житловий комплекс компанії DIM "Новий Автограф" отримав поштову адресу

Від класики до стрітстайлу: різноманітність стилів у чоловічому одязі

Кримінальна відповідальність за незаконний обіг наркотиків: поговоримо чесно й без хайпу

Десантники з 80-ї ОДШБр отримали комплекс розвідки та знищення вартістю 50 млн грн від ОККО та "Повернись живим"

ЖК "Воздвиженка" звернулось до Президента та РНБО з приводу ризиків для інституту управління заарештованим майном через дії АРМА

Як перемогти в енергетичній війні з Росією

Катування на окупованих територіях України: The Reckoning Project подав позов в Аргентині

Інтернет магазин пружин – підбір пружин за розмірами, каталог пружин з розмірами, продаж пружин

25 квітня в Києві відбудеться форум "Надлюди" від Forbes Ukraine

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА