17:08 03.08.2021

Реконструкцію газових мереж у АТ "Житомиргаз" замовили вісімсот клієнтів

2 хв читати
Реконструкцію газових мереж у АТ "Житомиргаз" замовили вісімсот клієнтів

З початку року 832 споживачі газу замовили послугу реконструкції  у АТ "Житомиргаз".  Найбільше звернень стосуються перенесення лічильників та заміни побутових газових приладів у помешканні.

 

Реконструкція системи газопостачання – це комплекс робіт, який виконує газорозподільна компанія, якщо споживачу потрібно змінити місце розташування газового лічильника, котла, колонки, замінити обладнання на більш потужне, або ж встановити додаткові газові прилади чи змінити розташування газових мереж.

 

Здійснювати реконструкцію можуть виключно фахівці, які мають ліцензію на небезпечні роботи, адже заміна газового обладнання – відповідальна задача. У свою чергу, самовільне втручання у систему газопостачання заборонене законом.

 

Для того, щоб провести реконструкцію, необхідно звернутися до 104.ua Клієнтського простору із відповідною заявою.

 

Реконструкція передбачає кілька етапів: виготовлення технічних умов та проекту, припинення газопостачання (оскільки відбувається втручання у діючу газову мережу). Проведення будівельно-монтажних робвт (демонтаж/монтаж мережі), перевірка на міцність, герметичність новозбудованого газопроводу, прийом в експлуатацію і пуск газу на газові прилади.

 

Відповідно до законодавства, підрядні організації, які мають ліцензію, можуть виконувати лише проектування та будівельно-монтажні роботи з усього спектру робіт, передбачених реконструкцією. У свою чергу АТ "Житомиргаз" надає комплексну послугу з реконструкції, що дозволяє значно заощадити час і кошти клієнту. Адже не потрібно самостійно контролювати усі процеси реконструкції, подавати додатково заяви, після проведення кожного етапу робіт.

 

"Фіксованої вартості послуги реконструкції в Україні немає. Вона розраховується відповідно до проекту, індивідуально. Це пов’язано з тим, що бувають різні види реконструкції: заміна котла за ескізом або ж перенесення газопроводу. Окрім того, є процедурні особливості виконання реконструкції для фізичних та юридичних осіб", – зауважує начальник відділу інженирінгу АТ "Житомиргаз" Марія Борейко.

 

Клієнту потрібно лише один раз звернутися до 104.ua Клієнтського простору із заявою на реконструкцію, надати пакет документів і чекати виконання робіт. Персональний менеджер контролює увесь комплекс послуг із реконструкції та завжди готовий допомогти клієнту підібрати енергоефективне обладнання необхідної потужності.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Вирішення проблем трудоресурсного забезпечення в Україні: сучасна економічна модель, освіта та житлові умови

АЛЛО передаватиме з кожної онлайн-оплати 100 гривень на медичні інновації в Superhumans Center

Sense SuperApp увійшов у ТОП-5 цифрових банків для бізнесу в регіоні

Чому саме індукція: 5 переваг трендової плити

Найцікавіші, найкреативніші та найоригінальніші подарунки для твоєї коханої жінки

1,15 млрд грн клієнти Sense Bank вклали у військові облігації

"Відчувай! Проявляй! Рухайся далі!": який вектор обрав девелопер ТРК в Україні Arricano для ініціатив у новому сезоні?

Poligon Project представляє BEREZEN - виставку сучасного мистецтва у Київському просторі живої культури «Кудрявка»

5,2 мільйона гривень на розвиток жіночого підприємництва: стартує новий сезон візійного акселератора "Відважна 2. Масштабування та діджиталізація"

28 березня відбудеться захід ProfVentFasad

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА