09:46 28.09.2021

З початку року аварійна служба "Дніпрогазу" опрацювала близько 11 тисяч викликів від споживачів газу

2 хв читати
З початку року аварійна служба "Дніпрогазу" опрацювала близько 11 тисяч викликів від споживачів газу

У січні-вересні поточного року аварійно-диспетчерська служба АТ "Дніпрогаз" відреагувала на 11 тис викликів від споживачів, з яких близько 7 тис стосувались наявних витоків газу з газорозподільних мереж.

Впродовж поточного року близько 66% заявок, оброблені диспетчерами АДС, були пов’язані з витоками газу, решта - з неполадками у роботі газових приладів. Спричинити витоки блакитного палива у помешканні може самостійна заміна газового обладнання, втручання у систему непрофесіоналів, несправний технічний стан або використання застарілого обладнання, яке потребує капітального ремонту.

"Щодня диспетчери служби "104" отримують до сотні викликів від дніпрян . Проте більшу частину отриманих аварійних заявок можна було уникнути за умови проведення регулярного технічного обслуговування внутрішніх газових мереж споживачів", - зазначає в.о. технічного директора АТ "Дніпрогаз" Сергій Матієнко.

Згідно з чинним законодавством, відповідальність за внутрішні мережі та їх технічне обслуговування, стан газового обладнання в приватних будинках та квартирах несуть їх власники.

Обрати підрядну організацію, яка буде виконувати комплекс робіт з технічного обслуговування, власники домоволодіння можуть на власний розсуд. Головне, щоб виконавці робіт мали необхідні дозволи на роботи з газовим устаткуванням, відповідну матеріально-технічну базу та кваліфікований персонал.

АТ "Дніпрогаз" пропонує мешканцям Дніпра та Дніпровського району  подбати про власну безпеку до початку опалювального сезону та замовити комплекс робіт з технічного обслуговування власних газових мереж. Зробити це можна у 104.ua Клієнтському просторі на вул. Паторжинського, 24. Персональний менеджер компанії надасть вичерпну консультацію та допоможе укласти договір. Отримати додаткову інформацію можна в Контакт-центрі за номерами: (056) 78-78-104 та (067) 62-63-104.

Довідка:

АТ "Дніпрогаз" - газорозподільна компанія, що працює під брендом РГК (Регіональна Газова Компанія) на території м. Дніпра та Дніпровського району.

Регіональна Газова Компанія – сервісна компанія, яка розробляє інноваційні та комплексні рішення для енергетичного сектору, спрямовані на підвищення якості клієнтського обслуговування, модернізацію галузі та впровадження європейських стандартів роботи операторів ГРМ. Під брендом РГК працює 20 газорозподільних компаній, в яких зайняті 38 тисяч фахівців. Вони обслуговують 250 тис км газопроводів та понад 8 млн споживачів газу.

Щорічно АТ "Дніпрогаз" доставляє для 400 тис своїх клієнтів близько 800 млн кубометрів газу. Загальна протяжність газопроводів, що обслуговує компанія, складає близько 5,5 тис км.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА