13:45 03.12.2021

12,5 тисяч виїздів здійснили аварійники АТ "Закарпатгаз" з початку цього року

2 хв читати
12,5 тисяч виїздів здійснили аварійники АТ "Закарпатгаз" з початку цього року

На Закарпатті в цілодобовому режимі та за будь-яких погодних умов працюють 11 бригад аварійної служби АТ «Закарпатгаз». З настанням холодів навантаження на систему газопостачання зростає, тож газова аварійна служба працює в посиленому режимі. Лише у листопаді фахівці АДС виїжджали на виклики 1369 разів.

«Ми фіксуємо збільшення кількості викликів на внутрішньобудинкових мережах. Основна частина стосується витоків газу: люди повідомляють, що відчувають запах газу на кухнях, в під’їздах та підвалах», — розповідає диспетчер АДС Марія Єгорова.

Витоки газу, як стверджують фахівці, відбуваються через розгерметизацію внутрішньої системи газопостачання: фізичне старіння, механічні навантаження, вплив електричного струму, старіння ущільнюючих елементів, вихід з ладу і старіння запірної арматури та з’єднувальних елементів. Це означає, що споживачам слід час від часу забезпечувати технічне обслуговування мереж та газове обладнання.

«Самостійно перевірити всі комунікації в оселі – неможливо. Крім самих газопроводів, запірної  арматури, з’єднувальних елементів та обладнання треба контролювати стан димових та вентиляційних каналів. Кваліфіковано зробити це може тільки спеціаліст», — пояснює начальник відділу технічного обслуговування АТ «Закарпатгаз» Віктор Русин.

Замовити необхідну послугу можна у Клієнтських просторах 104.ua в Ужгороді, Чопі, Мукачеві, Берегові, Іршаві, Виноградові, Сваляві, Хусті, Тячеві, Воловці та Міжгір’ї. Окрім того, для споживачів природного газу в Закарпатті запроваджено гарячу лінію 5104. Набравши цей номер, також є можливість замовити сервісне обслуговування та ремонт внутрішньобудинкової системи газопостачання та газового обладнання.

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
Milk
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА