10:51 17.12.2021

АТ "Закарпатгаз": Штучний інтелект від 104.ua та ще три зручні електронні сервіси пропонують закарпатцям для швидкої оплати послуги з розподілу газу

2 хв читати
АТ "Закарпатгаз": Штучний інтелект від 104.ua та ще три зручні електронні сервіси пропонують закарпатцям для швидкої оплати послуги з розподілу газу

276 тисяч споживачів на Закарпатті користуються природним газом і, відповідно, щомісяця сплачують за послугу з розподілу. Для тих, хто цінує свій час і хоче вчасно та швидко проводити розрахунки, існують спеціально розроблені електронні сервіси. Нещодавно вийшла оновлена версія додатку104.ua, доступна на платформах iOS і Android. Додаток дає можливість дізнатися поточний баланс розрахунків за газ та доставку, ціну на газ та щомісячну плату за доставку; передати показання лічильника газу; переглянути історію показань; оплатити спожитий газ та послугу з розподілу; відстежувати дані щомісячного споживання газу та скористатися іншими опціями.

До послуг споживачів блакитного палива – ще кілька простих способів оплатити послугу з розподілу газу, не виходячи з дому:

Особистий кабінет на сайті 104.ua

Один із найпопулярніших сервісів для оплати послуги з розподілу газу. Достатньо лише зайти в "Особистий кабінет" (реєстрація займає лише кілька хвилин: достатньо зателефонувати до контакт-центру за номером: 067-01-03-104 і повідомити оператору номер особового рахунку, що зазначений на кожній квитанції. Після дзвінка “Особистий кабінет” буде створений автоматично, а на мобільний телефон клієнта надійде повідомлення з паролем для входу). В Особистому кабінеті слід обрати вкладку "Сплатити" і вибрати тип платежу - "За доставку газу". Далі необхідно ввести номер своєї картки та свою електронну пошту. Після введення даних натиснути кнопку "Оплатити". Квитанцію буде надіслано на вашу електронну пошту.

Чат-бот у VIBER

Сервіс для тих, хто звик користуватися саме цим месенджером. Встановивши бот, для оплати послуги з розподілу газу слід у пропонованому меню обрати вкладку "Платежі", ввести номер особового рахунку і натиснути "Так"; підтвердити, що це саме ваш рахунок; натиснути кнопку "Сплатити" і обрати суму оплати; підтвердити суму оплати і обрати платіжну систему.

Онлайн-банкінг

Якщо ж споживач більше довіряє банківським сервісам, онлайн-оплата послуг доступна для користувачів Ощад 24/7, Приват 24, додатку Monobank та інших. Можна сплатити й за допомогою систем інтернет-платежів iPay.ua, Portmone.com,  EasyPay.

Тож, для вчасної сплати за послугу з розподілу газу є, щонайменше, чотири зручні та прості способи, аби не чекати на паперову квитанцію. Хоча, і такий варіант оплати послуги залишається актуальним.  Нагадаємо, що оплата цієї послуги здійснюється щомісяця до 20 числа.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА