09:26 08.12.2021

Криворіжгаз: 80% клієнтів оплачують доставку газу

2 хв читати
Криворіжгаз: 80% клієнтів оплачують доставку газу

Станом на 1 грудня 80% клієнтів АТ "Криворіжгаз" вчасно оплатили послугу розподілу газу. Інші споживачі затримують оплату рахунків. Сума заборгованості постійно зростає і станом на початок грудня загальна сума боргу побутових споживачів складає 3,7 млн гривень.

Своєчасна плата за розподіл газу – це гарантія безаварійного та безперебійного газопостачання.

"Наша компанія вдячна клієнтам, котрі вчасно розраховуються за послугу розподілу газу. Адже за рахунок тарифних коштів фінансується робота аварійно-диспетчерської служби, яка 24/7 ліквідує витоки газу. Здійснюється модернізація, капітальний ремонт газопроводів, обслуговування газорегуляторних та шафових регуляторних пунктів, утримання та обслуговування мереж Кривого Рогу та Криворізького району", – пояснює комерційний директор АТ "Криворіжгаз" Катерина Гарькава.

Криворіжгаз змушений стягувати заборгованість примусово. Зокрема, з початку року компанія передала до суду 156 справ боржників на суму майже 200 тис грн. Крім суми боргу, їм доведеться сплатити судові витрати та виконавчий збір у розмірі 10% від суми заборгованості.

АТ "Криворіжгаз" закликає своїх клієнтів своєчасно розраховуватися за надані послуги – щомісяця до 20 числа. У свою чергу компанія подбає про належний стан мереж, доставку газу до кожного споживача 24/7.

Сплатити доставку та допомогти здійснити оплату літнім людям можна онлайн, за допомогою платіжних сервісів:

• Особистий кабінет на сайті 104.ua

• Мобільний додаток 104.ua для Android та iPhone

Довідка: Регіональна Газова Компанія – сервісна компанія, яка розробляє інноваційні та комплексні рішення для енергетичного сектору, спрямовані на підвищення якості клієнтського обслуговування, модернізацію галузі та впровадження європейських стандартів роботи операторів ГРМ. Під брендом РГК працює 20 газорозподільних компаній, в яких зайняті 38 тисяч фахівців. Вони обслуговують 250 тис. км газопроводів та понад 8 млн. споживачів газу.

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА