10:10 11.02.2022

АТ "Криворіжгаз" у 2021 році сплатило майже 115 млн грн податків до бюджетів усіх рівнів

2 хв читати
АТ "Криворіжгаз" у 2021 році сплатило майже 115 млн грн податків до бюджетів усіх рівнів

За 2021 рік газорозподільна компанія АТ "Криворіжгаз" сплатила 114,3 млн грн податків. З них, 73,6 млн грн до державного і 37,3 млн грн до місцевого - що є істотним внеском у розвиток місцевих громад і відновлення економіки регіону. Загалом, компанії, що працюють під брендом РГК сплатили в минулому році до бюджетів усіх рівнів 4,3 млрд грн.

"Ми завжди діємо прозоро в питаннях оплати праці та сплаті податків, дбаючи про своїх працівників та громади Кривого Рогу і Криворізького району, – зазначив голова правління АТ "Криворіжгаз" Анатолій Пономаренко. – З початку пандемії газорозподільні компанії, що працюють під брендом РГК надають постійну допомогу лікарням. Цього року ми започатковуємо низку довгострокових проектів. У партнерстві з місцевими громадами ми реалізуємо освітні, екологічні ініціативи в рамках політики сталого розвитку".

За ініціативою Регіональної газової компанії у 2022 році АТ "Криворіжгаз" реалізує проекти ESG, спрямовані на сталий розвиток регіону. Серед них реалізація проектів та програм, які спрямовані на створення сприятливих умов для розвитку інтелектуального потенціалу та професійних навичок працівників компанії.

Для поліпшення клієнтського сервісу Регіональна газова компанія впроваджує сучасні технології. Завдяки розробкам у сфері штучного інтелекту, понад 288 тис споживачів АТ "Криворіжгаз" отримали можливість скористатися функцією розпізнавання фотопоказів приладів обліку газу, переданих клієнтами за допомогою мобільного додатку.

Крім цього в цілях відповідального споживання та збереження довкілля компанія має намір відмовитися від паперових рахунків, розвиваючи цифрові сервіси.

Довідка: РГК - технологічна компанія, що розробляє операційні, виробничі, інжинірингові та R&D рішення для газорозподілу. Наші проєктні центри, виробничі потужності і логістична мережа забезпечують сучасним обладнанням потреби української газової інфраструктури та інтегровані з глобальними ринками.

 

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА