13:58 17.12.2021

Цього року "Хмельницькгаз" встановив  40 нових ШГРП RGC Production

2 хв читати
Цього року "Хмельницькгаз" встановив  40 нових ШГРП RGC Production

У поточному  2021 році  "Хмельницькгаз" встановив 40  нових газорегуляторних пункти шафового типу (ШГРП). Це вкрай необхідне сучасне інноваційне обладнання Львівського заводу-виробника RGC Production встановлене замість зношених пунктів, що давно вичерпали свій термін експлуатації.

Саме оновлення цього обладнання є вкрай важливим для безперебійної та безпечної доставки газу споживачам Хмельниччини. Адже ШГРП RGC Production забезпечують коректну та безпечну роботу газових приладів. Крім того, спеціальні фільтри шафового газорегуляторного пункту очищують блакитне паливо перед його подачею  споживачам.

"Нашими фахівцями цілодобово експлуатується близько 1750 ШГРП, аби споживачі цілодобово стабільно та безпечно  мали газ,  - інформує технічний директор АТ "Хмельницькгаз" Дмитро Дідич. – Однак, наразі 804 ШГРП відпрацювали термін експлуатації, тому пріоритет Плану розвитку -  негайна заміна газорегулюючого обладнання. Відтак,  до кінця року встановимо ще 3 нові пункти".

Відповідно до Плану розвитку газорозподільної компанії, найбільше ШГРП замінено у містах Хмельницькому, Кам’янці-Подільському, а також Старосинявському, Полонському та Городоцькому районах, які були газифіковані у 60-х роках ХХ століття. Нові ШГРП дозволять здійснювати безперебійну та безпечну доставку блакитного палива до близько 420  тис. клієнтів компанії.

Вартість  нового обладнання та монтажних робіт складає близько 7 млн. грн. Відповідно до чинного законодавства, дані  роботи фінансуються з тарифу на розподіл газу. Тому лише вчасна оплата споживачами послуг доставки газу забезпечує вчасне проведення редизайну газових мереж та є інвестицією у власну безпеку.

Наразі  ШГРП українського виробника RGC Production – одні з найкращих, адже мають багатоступеневий захист, доступні та зручні в обслуговуванні.  Крім того, забезпечують коректну та безпечну роботу газових приладів, що розраховані на споживання природного газу низького тиску. 

Довідка: АТ "Хмельницькгаз" - газорозподільна компанія, яка здійснює свою діяльність на території Хмельницької області у співпраці з брендом РГК. Регіональна Газова Компанія – сервісна компанія, яка розробляє інноваційні та комплексні рішення для енергетичного сектору, спрямовані на підвищення якості клієнтського обслуговування, модернізацію галузі та впровадження європейських стандартів роботи операторів ГРМ. Під брендом РГК працює 20 газорозподільних компаній у яких зайняті 38 тисяч фахівців. Вони обслуговують 250 тис.км газопроводів та понад 8 млн. споживачів газу.

 

ЩЕ ЗА ТЕМОЮ

РЕКЛАМА

ОСТАННЄ

Вирішення проблем трудоресурсного забезпечення в Україні: сучасна економічна модель, освіта та житлові умови

АЛЛО передаватиме з кожної онлайн-оплати 100 гривень на медичні інновації в Superhumans Center

Sense SuperApp увійшов у ТОП-5 цифрових банків для бізнесу в регіоні

Чому саме індукція: 5 переваг трендової плити

Найцікавіші, найкреативніші та найоригінальніші подарунки для твоєї коханої жінки

1,15 млрд грн клієнти Sense Bank вклали у військові облігації

"Відчувай! Проявляй! Рухайся далі!": який вектор обрав девелопер ТРК в Україні Arricano для ініціатив у новому сезоні?

Poligon Project представляє BEREZEN - виставку сучасного мистецтва у Київському просторі живої культури «Кудрявка»

5,2 мільйона гривень на розвиток жіночого підприємництва: стартує новий сезон візійного акселератора "Відважна 2. Масштабування та діджиталізація"

28 березня відбудеться захід ProfVentFasad

РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА
РЕКЛАМА

UKR.NET- новости со всей Украины

РЕКЛАМА